Velkommen til Black Friday hos Jydsk Emblem Fabrik

Fredag den 29. november afholdes dette års Black Friday og her på Jydsk Emblem Fabrik har vi længe været i gang med forberedelserne, og vi kan igen i år præsentere et stort udvalg af varer fra vores sortiment, som er nedsat med op til 50%.

I år får du op til 50% på et stort sortiment af udvalgte varer indenfor sportspræmier, navneskilte, ekspresemblemer, på udvalgte varegrupper fra vores ordensbåndsortiment og meget mere. 

Alle de varer som er nedsat i forbindelse med Black Friday, vil være markeret med eksempelvis ’spar 50%’ eller 'spar 25%' i sorte og orange farver. Det er altså kun de varer, du ser med dette, som er nedsat.

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, så vil du på dagen modtage tilbud på udvalgte promotion-artikler. Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev her.

Desuden gør vi opmærksom på, at et stigende ordreflow kan resultere i en længere leveringstid end det der står oplyst ved den enkelte varer.

Kontakt os for mere information

Skulle du være i tvivl om, hvordan Black Friday forløber på Jef.dk, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Du finder vores info-mail og telefonnummer nederst på siden.  

Tæl ned med os

Her på Jydsk Emblem Fabrik tæller vi ned til Black Friday. Det kan du også gøre her på sitet, sammen med os. Vi glæder os til at præsentere dig for vores nedsatte sortiment på Black Friday. Vi ses fredag den 29. november!