Velkommen til en verden af guides, videoer, kundecases, merchandise og meget mere.

Showroom tour 2019

Der kan være langt til vores showroom i Malling, så derfor tager vi nu på tur til Sjælland. Vi flytter simpelthen vores showroom til Idrættens Hus i Brøndby i to dage!

Guide: Kaffekoppen som rekalmeartikel

Kopper og krus som reklameartikel

Har du overvejet hvor mange kopper kaffe eller the du drikker i løbet af en dag, og hvor mange gange du kigger på den pågældende kop? Tænk hvis dit logo var på koppen eller kruset, og hvor mange gange logoet kunne blive vist i løbet af en dag. 

... Læs mere her

Kundecase: Operators Coffee Club

Operators Coffee Club

Jydsk Emblem Fabrik A/S er stolte af at være leverandør til Operators Coffee Club. Læs her hvad Operators Coffee Club siger om hvem de er og hvad de siger om samarbejdet

... Læs mere her

Valgartikler

Fang vælgernes opmærksomhed med valgartikler

Om det er næste folketingsvalg, kommunevalg, regionsvalg eller en anden kampagne, så gælder det om at fange potentielle vælgers opmærksomhed og at fastholde interessen hos dem der allerede stemmer på dig og dit parti. Vælgerne bliver eksponeret for rigtig mange budskaber, ansigter og navne under en valgkamp. Det gælder derfor om at skille sig ud fra mængden og her kan de helt rigtige reklameartikler hjælpe. Vi har samlet en oversigt over de mest brugte artikler.

Kundecase: Round Table

Round Table

Læs her om hvad Round Table siger om samarbejdet med Jydsk Emblem Fabrik A/S.

... Læs mere her

Reklamekuglepen

Kuglepen som reklameartikel

Hvor mange skriveredskaber med logo har du lige nu på skrivebordet? Hvis du er som de fleste har du formentlig en eller flere kuglepenne, blyanter og måske en tusch med logo - og det er til trods for, at vi i dag lever i en digital verden, hvor mange bruger f.eks. tablets til at tage noter på. Vidste du godt at en reklameartikel som kuglepennen beholdes i ca. 6 måneder og ofte gives videre hvis den ikke længere bruges. Læs vores guide omkring kuglepennen som reklameartikel, og hvorfor den bør indgå i din markedsføring.

Vedjledning til bestilling af ordensbånd

Vejledning til bestilling af ordensbånd

Har du udfordringer med at bestille ordensbånd? Vi har udarbejdet en film som viser hvordan du bestiller ordensbånd. Vejledningen kan både bruges til bestilling af miniature medaljer, krydsbånd og ordensbjælker. Videoen viser hvad du skal være opmærksom på i forbindelse med antal, hvor du finder flere informationer og hvordan du vælger opsætning af båndene, samt eventuelle tilvalg.

Showroom Tour 2018

Showroom Tour 2018

Der kan være langt til vores showroom i Malling, så derfor tager vi nu på tur til Sjælland. Vi flytter simpelthen vores showroom til Idrættens Hus i Brøndby i to dage!


Forskellige emblemer

Typer af emblemer

Der kan være stor forskel mellem de forskellige typer af emblemer f.eks. hård emalje, blød emalje, offset og uden emalje, og hvilken type du vælger afhænger af hvad emblemet skal bruges til. Vi har skrevet en guide om fire typer af emblemer så du kan finde den type der passer til dit behov.


Fokus på sejlsport

Sejlads og reklameartikler

Vi har samlet en række af de bedste reklameartikler som kan bruges på vandet eller ved vandet. Lad produkterne supplere virksomhedens øvrige reklameartikler og nå målgruppen på en ny måde. 


Fremstilling af ordensbånd

Fremstilling af ordensbånd

Se her hvordan vi producerer vores traditionelle ordensbånd. Videoen viser hvordan krydsbåndene bliver håndsyet og ordensbjælker sat sammen.

Påsætning af NATO medaljer

Påsætning af NATO medaljer

Mangler du en guide til hvordan NATO medaljer påsættes dit NATO bånd? Se med her og bliv guidet igennem processen. Videoen viser hvordan det gøres og undervejs kan du også læse hvad de forskellige steps går ud på. 

Klædt på til DHL 2018

Klædt på til DHL 2018?

Sportstøj med logo og firmanavn er oplagt når medarbejderne løber eller går turen for firmaet til DHL Stafetten. Sidste år deltog 206.850 personer i DHL Stafetten (Kilde: www.dhlstafetten.dk), og det er et stort antal personer, som du kan nå ud til på denne måde!

Coverbillede til video

Ny graveringsmaskine

Vi har igen udvidet vores graveringsafdeling med en ny maskine. Det giver muligheder indenfor gravering, samt fordobler kapaciteten i lasergravering. Se den nye maskine i aktion her.

Nordic Race – Embrace the pain

Nordic Race – Embrace the pain

Det er skønt når kunderne stiller krav til design og kvalitet, som vi skal prøve at forfølge. 'Nordic Race'-medaljen er en af de mange medaljer vi elsker at vise frem, når vi har besøgende i huset, fordi den er så anderledes i sit udtryk. Læs her om samarbejdet mellem Nordic Race og Jydsk Emblem Fabrik A/S. 

Forskellen mellem de forskellige typer af stofmærker

Forskellen mellem de forskellige typer af stofmærker

Et stofmærke er ikke bare et stofmærke. Der er flere forskellige typer og den primære forskel er bagsiden, samt hvordan stofmærket påsættes. Læs her om vores fire forskellige typer og hvornår et strygemærke er bedre end et tøjklistermærke. 

Introduktion til grafisk

Super kort introduktion til grafik

En af vores fornemmeste opgaver er at få dit logo eller budskab til at tage sig godt ud på diverse reklame- og sportsartikler. For at vi kan løse denne opgave er det vigtigt at vi modtager logoet i det korrekte filformat og farve. Da det ikke altid er nemt at finde ud af de forskellige filformater og farver, har vi udarbejdet en kort guide der kan være en hjælpende hånd til dig.

Tryk på (næsten) alt

Tryk på (næsten) alt

En af grundene til at bruge reklameartikler i din markedsføring er at udbrede kendskabet til din virksomhed. Få påtrykt logo og virksomhedens navn på dine næste reklameartikler – se her hvordan det ser ud når der trykkes på Swiss lommeknive og en drikkedunk.


Påsætning af strygemærke

Sådan påsætter du dit strygemærke

Det er let at påstryge et strygemærke, men der er nogle ting du skal være opmærksom på inden du går igen. Læs her hvad du skal være opmærksom på og find 5 trin til påstrygning af et strygemærke.

Guide til valg af det rigtige vimpel

Vælg den rigtige vimpel

Vimpler bruges bl.a. til venskabskampe, hvor holdlederne bytter klubvimpler som en tradition. Denne vejledning gennemgår tre typer af vimpler, så du kan finde den type der passer til din klub. 

... Læs mere her

Kundecase: FOA

FOA

Læs her om hvad FOA siger om samarbejdet med Jydsk Emblem Fabrik A/S.

... Læs mere her

Musikhuset Aarhus

Siden 2013 har Musikhuset Aarhus og Jydsk Emblem Fabrik A/S opbygget et tæt og givende samarbejde til glæde for begge parter.  Læs her om samarbejdet mellem Musikhuset Aarhus og Jydsk Emblem Fabrik A/S. 

Valg af tryk på tekstil

Når det kommer til tryk på tøj er der et utal af teknikker. Valget af teknik afhænger af materialet og hvad det skal bruges til. Vejledningen gennemgår tre - sublimationstryk, transfertryk og tekstiltryk. 

Hvad er forskellen på vores mange medaljer - Ordensbånd?

I forbindelse med vedligeholdelse af dine medaljer er det vigtigt at vide hvilket materiale den enkelte medalje er fremstillet i. I denne vejledning kan du læs om hvordan du ser om medaljen er i forgyldt, i 999 finsølv eller er en forsølvet medalje. 

Sådan vedligeholder du dine medaljer og ordensbånd

Vedligeholdelse af medaljer gør at de holder sig pæne længere og er klar til brug. Det er dog ikke ligemeget hvordan du pudser dine medaljer, det kommer meget an på hvilket materiale de er fremstillet. Guiden gennemgår pudsning af sølvmedaljer, kobbermedaljer og guldmedaljer. Derudover fortæller den også hvordan du bedste opbevare dine medaljer. 

Leverandør til Aarhus 2017

Jydsk Emblem Fabrik A/S er i et udbud med 7 andre virksomheder i Region Midtjylland blevet udvalgt som samarbejdspartner til Europæisk Kulturhovedstad 2017.

Kundecase: HK Østjylland

HK Østjylland

Læs her om hvad HK Østjylland siger om samarbejdet med Jydsk Emblem Fabrik A/S.

... Læs mere her

Kundecase: Aarhus 1900 Inlinere

Aarhus 1900 Inlinere

Læs her om hvad Aarhus 1900 Inlinere siger om samarbejdet med Jydsk Emblem Fabrik A/S.

... Læs mere her

Coverbillede til video

Gravering af medaljer

Se her hvordan gravering af medaljer foregår på fabrikken.

Storformats print

Se her hvordan storformats print bliver produceret på fabrikken