Det kræver kræfter og koordinering at sejle til konkurrencer.

Det kræver kræfter og koordinering at sejle til konkurrencer.

Sejlads og reklameartikler
- En anderledes måde at markedsføre virksomheden

Vi har samlet en række af de bedste reklameartikler som kan bruges på vandet eller ved vandet. Lad produkterne supplere virksomhedens øvrige reklameartikler og nå målgruppen på en ny måde. 

Flere af de viste reklameartikler kan selvfølgelig også bruges i andre sammenhænge, hvilket gør dem til glimerende valg til dig som gerne vil have budgetkronerne til at række længere. 

Vi hjælper gerne med at vælge den eller de artikler som passer til netop din virksomhed og budget. Ring til os på 70274111 eller skriv til os på info@jef.dk

Nøglering med redningskrans 

Flyende nøglering udformet som en redningskrans. En sjov giveaway eller som gave til sejlklubbens medlemmer - den er helt sikkert et hit hos dem der ofte taber deres nøgler. Den orangefarve gør at hvis uheldet skulle være ude, så er det forholdsvis nemt at finde nøgleringen i vandet. Mulighed for logotryk.

Selve redningskransen er fremstillet i PU skum. Tæthed, farve, størrelse og vægt kan pga. støbeprocessen variere. 

Interesseret i at høre mere om pris og logotryk?
Kontakt os enten på 70274111 eller på info@jef.dk 

Vandtæt taske

Denne Survivor vandtætte taske med rulle top lukning er uundværlig på vandet eller på tur i det fri. Tasken er perfekt til at holde værdigenstande og tøj tørt på turen. Tasken lukkes nemt med en plast spænde og plast krogen gør det muligt at montere tasken. 

Kapaciteten er 5 liter. Tasken er fremstillet i 190T polyester taffeta med PVC bagside. Der er mulighed for logotryk - se eksemplet på billedet. 

Interesseret i at høre mere om pris og logotryk?
Kontakt os enten på 70274111 eller på info@jef.dk 


Nøglering formet som en bådfender

En praktisk gave til sejlklubbens medlemmer eller en sjov giveaway til dig som sælger udstyr til f.eks. sejlklubber og bådejere. Denne nøglering er formet som en bådfender og flyder ovenpå, hvis den falder i vandet. Mulighed for logotryk.

Selve bådfenderen er fremstillet i PVC. 

Interesseret i at høre mere om pris og logotryk?
Kontakt os enten på 70274111 eller på info@jef.dk 

Hold drikkevarene kolde

Denne kompakte køletaske til 6 dåser er ideel til at have med på tur - både den lange sejltur og til events. Den kan bruges sæson efter sæson og giver dermed langvarig eksponering, samt en praktisk reklameartikel som modtageren helt sikkert vil bruge. 

Selve køletasken måler 20 x 12 x 15 (L x H x B) og er fremstillet i uvævet polypropylen. Det er muligt at få køletasken i navy blue, sort og limegrøn. Der er god plads til logo tryk - max. str. 70 x 50 mm. 

Køletasken kan også købes online - klik her.

Solbriller skal der til!

Solbriller med kategori 3 glas, så øjnene ikke bliver generet. Fås i flere farver, sort/sort, sort/blå (som på billedet) og sort/hvid. Ønsker du en anden farvekombination, så tag endelig fat i os, vi kan helt sikkert finde en løsning der passer til dine ønsker. 

Der kan trykkes logo på armene. Solbrillerne er fremstillet i PP plastik.

Solbrillerne kan også købes online - klik her.


Halsedisse til de blæsende dage

Halsedissen er fremstillet i 100 % polyester og har et utal af anvendelsesmuligheder. Den er perfekt til de blæsende dage på vandet eller til sidste på sæsonen hvor det bliver køligere. Kan desuden bruges til andre former for sportsgrene, hvilket gør at du får mere for pengene. 

Halsedissen er fremstillet i 130 gms spandex poluester og med sublimationstryk, hvilket giver dig et utal af design muligheder.
 
Halsedissen kan købes online - klik her.

Beskyt ansigtet mod den skarpe sol

Denne lækre one size kasket med 4 broderede lufthuler vil beskytte ansigtet mod solen. Kasketten har en lang levetid og kan bruge sæson efter sæson. 
 
Kasketten er fremstillet i 100% bomuld, har 5 paneler, et lamineret frontpanel velcro luk og fås i to farver - sort og sand. Ønsker du en anden farve, så giv os et kald, så kan vi sammen finde den kasket der passer til din virksomhed. Der er mulighed for tryk på fronten af kasketten. 
 
Kan købes online - klik her.

Tag morgenkaffen med på vandet

Termokruset fra Elwood er ideel til at have med på vandet. Med logotryk vil modtageren altid blive mindet om din virksomhed når kaffen drikkes. 

Termokruset rummer 470 ml og er opbygget med en dobbeltvæg hvor ydersiden er rustfrit stål og indersiden er plastik. Låget er et skruelåg hvori der er monteret en skydelåg der nemt kan åbnes og lukkes med tommelfingeren.
 
Kan købes online - klik her.

Spørgsmål, forespørgsel eller bestilling?

Giv os et kald på 70274111 eller skriv til os på info@jef.dk

Har du set vores sortiment af reklameartikler? Hvis ikke, så klik her og se et udsnit af sortimentet. 
Se mere inspiration her