× PRØV AT HANDLE PÅ VORES NYE WEBSHOP - og modtag en gave som tak !

Se hvordan ordensbånd bliver syet i hånden

Vi har lavet en kort video, der introducerer dig for det arbejde der ligger bag din ordre på ordensbånd. Hvis du er nysgerrig på, hvordan du kan vedligeholde dit flotte nye ordensbånd, så det holder i mange år, så anbefaler vi at læse vores artikel "Vedligeholdelse af ordensbånd".

Fremstilling af ordensbånd

Her ses en video af hvordan ordensbånd fremstilles hos Jydsk Emblem Fabrik A/S. Videoen viser en fremskyndet version af hvordan produktionen med præcision og omhu designer vores flotte ordensbånd. 


Læs en af vores andre guides eller se en anden video

Bestilling af ordensbånd

Har du udfordringer med at bestille ordensbånd? Vi har udarbejdet en film som viser hvordan du bestiller ordensbånd. Vejledningen kan både bruges til bestilling af miniature medaljer, krydsbånd og ordensbjælker.  
 

Vedligeholdelse

Vedligeholdelse af medaljer gør at de holder sig pæne længere og er klar til brug. Det er dog ikke ligemeget hvordan du pudser dine medaljer, det kommer an på hvilket materiale de er fremstillet i. Læs om sølv-, kobber- og guldmedaljer

NATO medaljer

Mangler du en guide til hvordan NATO medaljer påsættes dit NATO bånd? Se med her og bliv guidet igennem processen. Videoen viser hvordan det gøres og undervejs kan du også læse hvad de forskellige steps går ud på.