× PRØV AT HANDLE PÅ VORES NYE WEBSHOP - og modtag en gave som tak !

 

Hos Jydsk Emblem Fabrik A/S har vi helt unikke muligheder for at gøre din store dag til noget helt specielt. Læs med her og bliv inspireret til din store dag. 

En stor dag som en konfirmation, barnedåb, jubilæum, ja sågar et bryllup, er noget som kun kommer en enkelt eller meget få gange i løbet af livet. Derfor bør man også sigte efter at gøre dagen helt speciel. Det er vi klar over her hos Jydsk Emblem Fabrik A/S og derfor kan vi også tilbyde et væld af muligheder, når du skal gøre den store dag unik og speciel.

Vores produktion her på fabrikken i Malling giver os nemlig en masse unikke muligheder indenfor tryk, print og gravering.

Hav håndspritten med ved bordet

I disse COVID-19 tider er det ekstra vigtigt at have en håndsprit i nærheden, og mon ikke at håndspritten er kommet for at blive. Hos Jydsk Emblem Fabrik A/S fører vi et stort udvalg af værnemidler, og vores små praktiske håndsprit (80 ml) er supersmarte til at uddele ved en stor festlighed, som en konfirmation eller et bryllup.

Her er der mulighed for at få printet billede samt tekst og gæstens navn på, så de bliver helt personlige hvad enten det er som bordkort eller en reminder til hinanden om, at vi skal passe på os selv og hinanden, også til livets store fester og begivenheder.

Pris pr. stk:

V. 50 stk – kr. 20,00 excl. moms.

Ingen minimumsbestilling

Skal vi være med til at gøre din dag helt speciel? Lyder det interessant eller har du selv en idé? Så ring til os i dag på 70 27 41 11 eller skriv til os på info@jef.dk

Bordkort i guld, sølv eller bronze

Vores liggende alustatuetter er en glimrende måde at sætte et flot præg på borddækningen. De er nemlig helt ideelle som bordkort.

Alustatuetterne kan fås i guld, sølv eller bronze og herpå kan der graveres/trykkes navn, og der kan tilmed puttes et logo/billede eller et emblem på statuetten.

Statuetterne har en størrelse på 70 x 98 mm, så de har en perfekt størrelse til ovenpå, ovenfor eller ved siden af tallerkenen.

Alustatuetterne kan også bruges til at sende en hilsen til sin veninde eller ven på den store dag. Her kan vores andre alustatuetter måske være interessante.  

Ring til os i dag for at høre mere om hvilke muligheder vi tilbyder. 70 27 41 11 eller skriv til os på info@jef.dk. Vi står klar til at guide dig til den rigtige løsning.

Pris pr. stk:

v. 50 stk. – kr. 20,00 excl. moms.

Sangskjulere

Vi har gennem mange år solgt flere af vores pokaler, som sangskjulere til konfirmationer, barnedåb og bryllupper. Vi har et stort udvalg af pokaler på vores webshop, og vi har temmelig sikkert også det der passer til netop dig.

Så er det fodboldspilleren eller rytteren som skal konfirmeres? Golfspilleren som skal giftes? Eller måske jægeren som fejrer sølvbryllup? Ja uanset hvad, så se vores store udvalg af statuetter. Der er helt sikkert noget som passer helt perfekt til din store dag.

Mange af vores sportspokaler kan også bruges til at indeholde sange. Put sangene ned i pokalens ”hoved” og lad pokalen gå på omgang i selskabet, når sangene skal deles ud. Helt ideelt til den sportsglade konfirmand.

 

Gå på opdagelse blandt vores sportspræmier og lad dig selv inspirere. Dine muligheder er mange, og tænker du måske: ”Kan jeg få et billede/logo eller tekst på den her”? Så vil vores svar højst sandsynligt være: ”Selvfølgelig”.

Ring til os i dag på 70 27 41 11 eller kontakt os på info@jef.dk

Pins og Emblemer – Den bedste souvenir til dine gæster på din store dag. 

Vi hedder jo ikke Jydsk Emblem Fabrik A/S for ingenting. Siden 1886 har vi blandt andet specialiseret os i pins og emblemer. Det lille elegante ’smykke’ er, synes vi, ret overset og i den grad undervurderet. Det kan nemlig så mange ting, og passer til så mange begivenheder, events eller arrangementer, og mulighederne er nærmest uendelige.

Du kan eksempelvis skabe et fantastisk minde om din store dag med en pin, hvor eksempelvis bryllupsdatoen er trykket på. Med et smukt monogram og brudens og brudgommens initialer, kan du skabe en souvenir til din gæster som de sent glemmer. Dine gæster kan tage en pin som minde og tilmed bruge den på deres festtøj på selve dagen. 

Venskabsflag

Din begivenhed er måske repræsenteret af flere lande eller måske en vielse af to med forskellige nationaliteter? Ja, så er vores venskabsflag en oplagt mulighed. Vi har mulighed for at trykke samtlige officielle flag i verden, så der er rig mulighed for at få den rigtige sammensætning.

Venskabsflagene kan være med til at repræsentere kærlighed, venskab og mangfoldighed mellem begivenhedens mange gæster på selve dagen.

Er du blevet inspireret til din store dag? Har du en idé? Ring til os i dag og hør om det kan lade sig gøre. Det kan det temmelig sikkert. 70 27 41 11 eller skriv til os på info@jef.dk.   

Gulv-Flagstang - Den helt ideelle barnedåbsgave 

Med en gulv-flagstang kan du nemt hylde din store dag ved at flage og samtidig gør flagstagen helt unik for selve dagen.

Det kan du ved at få graveret datoen for den store dag på foden af flagstangen. Er det eksempelvis til en barnedåb, kan du få graveret barnets navn samt fødselsdato med vægt og længde. Dermed kan flaget jo tages frem hver gang barnet har fødselsdag. 

Flagstangen er også ideel som bryllupsgave, hvor den kan være en god souvenir til bryllupsparret, og som jo kan tages frem til kommende bryllupsdage. 

Er det noget for dig? Så ring til os på 70 27 41 11 eller skriv til os på info@jef.dk