Det er sjovt at være til sportstævne. Deltagerne har trænet længe og glæder sig til at yde deres bedste.

For arrangørerne ligger der et kæmpe arbejde i forberedelsen et sportstævne. Men hvorfor ikke lade Jydsk Emblem Fabrik A/S trække lidt af læsset? - Vi kan levere alle de medaljer, pokaler og statuetter, som en nødvendige for at et sportsstævne kan løbe af stablen. Men det behøver ikke at stoppe der. 

Vi elsker at sætte logo på ting og sager. Vi kan tilbyde drikkedunke med logo, logovand, halsedisser, silikonearmbånd, muleposer, kuglepenne, sportstasker og køletasker. - Alt sammen med logo. Vi kan trykke eller gravere logo og budskaber på næsten alt.

Vi sælger også vævede armbånd, der kan bruges som adgangsbånd til længerevarende stævner og events. Vi sælger T-shirts, kasketter, sweatshirts og softshells med print så alle kan blive klædt på til lejligheden. Det er da skønt, at kunne styrke den fælles korpsånd ved hjælp af noget så simpelt, som eksempelvis en T-shirt med tryk.  Der er mange som gemmer disse T-shirts som minde om gode oplevelser, fællesskab og kammeratskab.

Vores reelle udvalg af tilbehør til sportsstævner er meget større, end det du ser på vores website. Du er altid velkommen til at give os et ring og fortælle, hvad du har brug for. Vi hjælper også med forslag, til hvad der er muligt inden for et givent budget.

Giv os et ring på +45 70 27 41 11

Specialdesignet medalje

Red Bull: Fra ide til virkelighed

Vi hjælper dig fra ide til virkelighed.
Denne film er et godt eksempel på hvordan processen kan foregå.

Vi står klar til at hjælpe dig.
Hvis du har en ide til en unik medalje. – Så giv os et ring, og du er godt på vej.

Tlf.nr.: 70 27 41 11.

Medaljer

Hos Jydsk Emblem Fabrik tilbyder vi medaljer til ethvert budget. 

Der er flere måder, hvorpå man kan tilpasse medaljerne til det enkelte stævne. Det kan gøres ved hjælp af valg af:

  • medaljebånd
  • aktivitetslogo
  • logo af eget design
  • graveret tekst
  • label med tekst
Se vores medaljer her.

Pokaler 

Uanset hvilken type stævne du skal afholde, så kan du helt sikkert finde en passende pokal hos Jydsk Emblem fabrik A/S. Vi tilbyder et stort og varieret udvalg til ethvert budget.

Se vores store udvalg af pokaler her.

Drikkedunke med logo

Vi har alle brug for vædske en gang i mellem - Det gælder specielt, når vi yder vores bedst under et stævne eller konkurrence. Den viste drikkedunk er fødevaregodkendt, tåler maskineopvask og er fri for både BPA og pthalater. Låget er låsbart og drypper ikke. Minimums-bestilling 300 stk. Som udgangspunkt vil drikkedunken blive leveret med 1-farvet tryk. Hvis du har andre ønsker, så kontakt os. 

Halsedisse med logo

Hold halsen varm, både til træning og efter, med en lækker "halsedisse".
Den fremstilles i polyester og måler 25 x 50 cm. Prisen er inkl. 3 farver. 

Prisen pr stk.:

  • kr. 28,00 ved køb af 50 stk.
  • kr. 20,00 ved køb af 100 stk.

Prisen er inkl. opstart.

Læs mere om halsedisser her.

Specialdesignet statuette 

Vi er stolte af at have leveret en specialdesignet statuette til VM i sejlsport 2018. Den er fremstillet af akryl, hvilket giver et hav af muligheder m.h.t. form, farver og størrelse. Det er (næsten) kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan en statuette kan designes.

Hvis du vælger at special-designe en statuette, kan du være sikker på, at den bliver lige så unik som dit event. Det er sådanne statuetter, der kan ende som samlerobjekter - Specielt hvis der arbejdes videre på statuetten år efter år.

Køletaske med logo

Denne kompakte køletaske til 6 dåser passer perfekt til stævner og events. Køletasken er en praktisk og anvendelig reklameartikel, som giver mulighed for langvarig eksponering.

Læs mere om køletasken her.