Det er vigtigt for demokratiet at folket stemmer. Vis dem hvad de kan stemme på.

Det er vigtigt for demokratiet at folket stemmer. Vis dem hvad de kan stemme på.

Fang vælgernes opmærksomhed med valgartikler

Om det er næste folketingsvalg, kommunevalg, regionsvalg eller en anden kampagne, så gælder det om at fange potentielle vælgeres opmærksomhed. Samtidig er det mindst ligeså vigtigt at fastholde interessen hos dem, der allerede stemmer personligt på dig og dit parti.

Vælgerne bliver eksponeret for rigtig mange budskaber, ansigter og navne på valgplakaterne under en valgkamp. Det gælder derfor om at skille sig ud fra mængden og her kommer reklameartikler ind i valgkampsbilledet. Vi har samlet en oversigt over de mest brugte artikler, f.eks. papirflag, badges og logoslik. Derudover har vi fundet nogle artikler frem der adskiller sig fra de gængse valgprodukter, men som folket vil huske dig for, f.eks. en klimavenlig bærepose med dit slogan.

Leder du efter et alternativ til reklameartikler? Så kan dine mærkesagers budskab udbredes på tøj. Lad de frivillige promovere dig som politiker, paritet og bestemte mærkesager, når de går rundt på gaden. T-shirts er en klassiker, men en jakke, refleksvest eller en poloshirt er gode artikler der kan supplere t-shirten. Tøjet har ofte en stor trykflade og giver plads til større logo og/eller mere tekst. 

Lad ikke kreativiteten begrænse af vores få forslag her. Du kan hente mere inspiration til at promovere dig til flere stemmer i vores katalog.

Har du derudover forespørgsler på valgartikler? Vi har mange års erfaring med reklameartikler, og vores dygtige sælgere står klar til at hjælpe med at finde netop den reklameartikel, der passer til dit budskab, til dit parti, og til dig. 

Alle billeder og farver der er brugt på denne side er udelukket til inspiration. Priserne er vejledende og det er muligt at købe færre enheder, end hvad der er nævnt ved de vejl. priser. 

Bonusinfo: Når du handler hos os er du sikker på at handle med en virksomhed der har overenskomst.

PS. Bestillinger på reklameartikler foregår via telefon på 70 27 41 11 eller ved at sende en mail til info@jef.dk.


Pins - perfekt giveaway til promovering af partiet

Pins med partiets farve og logo er en god gave til vælgere. Så spreder jeres budskab sig som ringe i vandet. Men det  er også en reklameartikel, som du kan bruge hver gang du ønsker at promovere partiet eller dig selv om politiker. Pins med partilogo er en langsigtet løsning, da de kan genbruges igen og igen – både til kommunevalg, folketingsvalg, regionsvalg, andre events og i dagligdagen. 


Du kan også vælge at målrette designet til en bestemt kampagne eller et bestemt valg. F.eks. til næste folketingsvalg. Mulighederne er mange og det er i store træk kun din fantasi, der sætter grænser for, hvordan din pin skal se ud. 

Denne type pins bliver bearbejdet på fabrikken i Malling, og de findes i flere forskellige størrelser og former. F.eks. en rektangulær pin. Desuden kan du vælge om de skal være forsølvet eller forgyldt. Den hvide emalje giver hver eneste pin et eksklusivt look. Emaljen gør desuden overfladen helt glat, hvilket minder om de traditionelle emblemer med glasering. Den glatte overflade ødelægges ikke af trykket.

Leveringstiden er som standard 3-5 hverdage efter godkendt layout. Dette kan efter aftale gøres hurtigere mod betaling. Bestil allerede i dag  på 70274111 eller info@jef.dk og hav emblemerne i hånden i løbet af få dage.

 

Håndsprit med logo - Smart, praktisk og hygiejnisk  

Håndspritten er for alvor kommet tilbage til danskernes lommer efter COVID-19. Den er smart og praktisk, fordi den ikke fylder alverden, så du nemt kan have den i lommen eller med på farten. 
Vi har et stort udvalg af forskellige håndsprit i forskellige størrelser. 

Du kan eksempelvis vælge om du vil have en håndsprit i plast eller glas (billede). Dertil kan du vælge om du ønsker dem med en spray- eller åbne/luk funktion. Vores små håndsprit er robuste og særligt holdbare både i plast og glas. Du kan også nemt genopfylde de små håndsprit, da låget nemt kan skrues af og på. 
 
Opnå god eksponering med logo eller print 

Her på Jydsk Emblem Fabrik har vi unikke muligheder for tryk og print. Dermed kan du få dit logo eller ansigt på flasken, så du opnår en perfekt eksponering i din valgkamp. 
Op til Valgkampen kører vi et tilbud på vores 35 ml. genopfyldige glasflaske. Skriv til info@jef.dk eller ring på 70 27 41 11.   

Bolsjer – fang vælgernes opmærksomhed med lidt sødt

Bolsjer er et velsmagende visitkort og en god måde hvorpå du kan fange vælgernes opmærksomhed. Det er en populær reklameartikel og alle sætter pris på at få lidt sødt. Det er desuden en god give away som kan bruges til både folketings-, regions- og kommunevalg. 

Design indpakningen med partiets farver og logo, så det matcher partiets visuelle identitet, og vælg en smagsvariant der passer til enten dig som politiker eller til partiet. Bolsjer bidrager til helhedsoplevelsen og du har mulighed for at forbinde dit personlige brand som politiker med en helt bestemt smag. 

Vi tilbyder et bredt smagssortiment, f.eks. Kongen af Danmark, frugtbolsjer, blå ugler og citron lakrids. Du kan vælge mellem i alt 17 forskellige smagsvarianter: blandede bolsjer, blå jordbær lakrids med peber, blå ugler, cafemix, chili, chokomint, citron lakrids, dameskrå, frugtbolsjer, jordbær lakrids med peber, karamel, kongen af Danmark, lakrids med peber, lakrids, menthol, pebermynte og twistmix.
Har du et ønske et en helt særlig smagsvariant, så hjælper vi gerne med at finde den eller en som minder om.

Alle bolsjer er produceret i Danmark og det er muligt at mikse forskellige smagsvarianter. Der er en leveringstiden er 2-3 uger fra godkendt layout. Bestil dine bolsjer allerede i dag på 70274111 eller info@jef.dk.

Lad kuglepennen promovere din mærkesag

Skriveredskaber med logo, f.eks. en kuglepen, er den reklameartikel flest beholder – og det til trods for, at vi i dag lever i en digital verden, hvor mange bruger tablets og bærbare computere. 
Kuglepennen er desuden en af de mest brugte artikler til giveaways, den vil påminde modtageren om din mærkesag over  en længere periode. En kuglepen med reklame beholdes ofte i op til 8 måneder eller indtil der ikke er mere blæk. Det er dermed en billig reklameartikel på den lange bane. 

En kuglepen med partiets navn og logo er derfor en perfekt giveaway og modtageren vil kunne bruge den længe efter valget. Kuglepennen kan også designes med dit navn og en af dine mærkesager.

Kuglepennen som er vist til højre leveres i æsker med 100 stk. og er derfor nemme at opbevare. Den er fremstillet i plast og fås i 11 farver: hvid, rød, orange, lysblå, grøn, gul, blå, smaragd grøn, lilla, grå og cyclame. Kuglepennen leveres altid med blåt skrivende R295 refil, der skriver minimum 2.500 meter. Godkendt dokumentægte jf. ISO 12757-2. Maks. trykflade 17 x 43 mm. Vægt 8,50 gram. 

Der er en leveringstid på 14 dage fra godkendt layout. Kontakt os på 70274111 eller info@jef.dk for flere informationer, priser eller for at bestille. 

Badges er alternativet til pins

Badges har mange funktioner, og bliver brugt til mange forskellige kampagner og events. Det er kun fantasien der sætter grænser for hvordan du bruger badges i din kampagne. Det er desuden et godt alternativ til pins, da du ved badges kan få en større trykoverflade, hvilket betyder mere plads til tekst eller billede. Badges er desuden en klassiker når det kommer til reklameartikler der bruges under en valgkamp eller længere varende kampagne. 

Badges leveres med påmonteret sikkerhedsnål og sættes nemt fast på jakken, trøjen eller tasken. Det er desuden en god give away, og med badges kan vælgerne vise hvilke parti eller politiker de stemmer på.

Design dine badges så de kan bruges til næste folketings-, regions- eller kommunevalg, eller design dem så de kan bruges hele året; det er helt op til dig.

Vores standard badge på Ø 56 mm er den mest populære, men det er muligt at vælge helt ned til Ø 25 mm og op til Ø 150 mm - kontakt os for flere informationer. Den viste badge er Ø 56 mm. Leveringstiden er 1-2 uger fra godkendt layout. Bestil allerede i dag på 70274111 eller send din bestilling til info@jef.dk.

Klistermærker til den hurtige og kreative løsning

Mulighederne er mange ved klistermærker. Brug dem til at påsætte neutrale poser til f.eks. rundstykker, sæt dem på vandflasker, dåser, papirblokke eller andet som bruges under valgkampen eller som deles ud til potentielle vælgere. 

Klistermærker med partiets logo, mærkesager eller med et billede, er en billigere løsning end at få trykt direkte på f.eks. en pose eller hvis der blot skal bruges én jakke. Derudover er det er godt supplement til de øvrige artikler som bruges under valgkampen eller den pågældende valgkamp. 

Hvert klistermærker har en størrelse på Ø 50 eller Ø 100 og leveres enkeltvis. Leveringstiden er 5-6 arbejdsdage fra godkendt layout. Bestil allerede i dag dine klistermærker på 70274111 eller send din bestilling til info@jef.dk.

Lad vælgerne tygge på dit budskab

Tyggegummi er en frisk og velsmagende reklameartikel og et virkelig godt alternativ til bolsjer. Indpakningen er ideel til tryk, både budskab, dit navn og partiets logo. Det er dermed et produkt som har en god branding værdi og en giveaway som helt sikkert vil få modtageren til at associere dit personlige brand med noget positivt. 

Modtageren vil blive påmindet om din mærkesag, dit parti og dig som politiker hver gang pakken hives frem fra lommen eller tasken. 
Indpakningens store trykoverflade giver dig et hav af design muligheder. Pakkerne kan målrettes et bestemt valg, f.eks. folketingsvalget, eller de kan designes så de kan bruges hele året rundt.

Pakkerne her er med 6 styk i hver og det er sukkerfrit tyggegummi fra Stimorol. Der er en leveringstid på  ca. 3-5 arbejdsdage fra godkendt layout. Bestil allerede i dag på 70274111 eller info@jef.dk.

Spred budskabet med logovand

Flot klar flaske med mulighed for at få dit eller jeres design på etiketten. Logovand er en god giveaway og en perfekt måde at få spredt budskabet.

På etiketten er der både plads til partiets logo, dit navn og mærkesager. Design etiketten så vælgerne nemt genkender partiet og dig som politiker.

Kildevandet tappes fra en dansk kilde i Brande, og har en holdbarhed på min. 18 måneder. Design eventuelt etiketten så du også kan bruge vandflaskerne til flere forskellige kampagner og valg.

Vandflaskerne leveres i 0,50 L. Logovandet leveres på paller med 1.512 flasker pr. palle. Der er fragtfri levering i Danmark (undtaget ikke-brofaste øer) og leveringstiden er ca. 2 uger fra godkendt layout. Send din bestilling til info@jef.dk eller ring og bestil på 70274111Ved trykparat materiale er der ikke opstart. 

Vognmønter - en klassiker!

Specialfremstillede vognmønter med partiets logo er en klassiker. De ses ofte som en del af et nøglebundt eller som et samleobjekt. Vognmønter har en utrolig lang levetid, hvilket betyder at promovering af partiet vil forsætte længe efter den pågældende valgkamp eller kampagne. Desuden er det en artikel som kan bruges til både folketings-, regions- og kommunevalg, samt i løbet af året til diverse kampagner. Modtageren af vognmønten vil huske partiet hver gang nøglebundet bliver fundet frem eller hver gang personen skal bruge en mønt til indkøbsvognen.

Vores vognmønter er på størrelse med en 10 krone og fremstilles med hul så de passer til en karabinhage (kan tilkøbe). Der er logo på en side og hver vognmønt leveres i en klar pose med et visitkort. Skriv om partiet, en mærkesag eller dig som politiker på visitkortet. Leveringstiden er 3-4 uger.

Som noget nyt, så laver vi også nu vognmønter i træ. De bliver produceret lige hr på frabrikken i Malling. Dem kan du læse mere om her.  

Bestil dine vognmønter allerede i dag på 70274111 eller send din bestilling til info@jef.dk.  

Mulepose - langvarig eksponering af partiet

Giv vælgerne en anvendelig reklameartikel som de kan bruge igen og igen. En mulepose er et godt alternativ til plastikposen og har en lang levetid, hvilket giver dig og partiet en mulighed for langvarig eksponering. 
Lad vælgerne sprede dit budskab og øg kendskabet til partiets mærkesager. Samtidig minimerer vælgerne brugen af plastikposer.

Det er ikke kun vælgerne som vil have gavn af en mulepose, partimedlemmerne vil kunne bruge muleposen til at transportere mindre giveaways, logovand og flyers med rundt under f.eks. næste valgkamp. Muleposen kan også med fordel bruges af partimedlemmerne i deres hverdag.

Muleposen er med lang hang (60 cm) og fås i flere farver. Den er produceret i 100 % bomuld og måler (H42 x B38 cm). 

Leveringstiden er ca. 2-3 uger fra godkendt layout. Bestil allerede i dag på 70274111 eller via info@jef.dk.

Halsedisse – den perfekte giveaway til de kølige dage

Halsedissen er den perfekte give away, da den er praktisk og kan bruges igen og igen. Det er desuden en artikel som kan bruges af partimedlemmerne under valgkampen, kampagnen eller blot i daglig dagen.

Halsedissen er fremstillet med sublimationstryk, hvilket giver dig et utal af design muligheder. Design den i partiet farve(r) og med enten partinavnet eller logoet og brug den hele året rundt. Halsedissen kan også designes til en bestemt kampagne eller til en bestemt politiker.

Der er ikke kun et hav af design muligheder, men også et utal af anvendelsesmuligheder, f.eks. som hårbånd, hue, halstørklæde eller som en skihue. 

Halsedissen er fremstillet i 100 % polyester, 130 gms spandex polyester, og måler 25 x 50 cm og er tubeformet. Du bestiller
 på 70274111 eller via info@jef.dk. Leveringstiden varierer efter antal.

Caps til partimedlemmerne

Denne lækre one size cap med 5 paneler og metalspænde, vil beskytte partimedlemmerne og de frivilliges ansigter mod solen. Vores caps har en lang levetid og vælges et simpelt design med partilogoet, så kan de bruges sæson efter sæson. Det kan også være med både logo, partinavn og farve(r).

Denne cap har broderede ventilationshuller, metalspændelukning og fremstillet i bomuld. Vægten er 155-160 g/m2. Vælg mellem farverne hvid, rød, blå, marineblå, grøn, grå og sort. Der trykkes på fronten og trykket er 35 x 80 mm (H x B).

Leveringstiden er ca. 3 uger fra godkendt layout. Du bestiller på 70274111 eller via info@jef.dk

Sadelovertræk

Spred partiets mærkesag med et sadelovertræk og giv samtidig potentielle vælgere en praktisk reklameartikel de kan bruge igen og igen. Sadelovertræk til cykler er et godt supplement til de øvrige artikler som bruges under en valgkamp. De sættes nemt på cykler som er parkeret f.eks. ved banegårde eller rundt omkring i byen.

Ved at sætte sadelovertræk på parkeret cykler så når budskabet også ud til alle der ser cyklen. Vælges partiets primære farve vil et sadelovertræk bidrage til genkendeligheden.

Sadelovertækket er fremstillet i PVC og fås i mange forskelige farver. Der er en stor trykoverfalde som giver god plads til både logo, partinavn og mærkesag.

Leveringstiden er ca. 10-14 hverdage fra godkendt layout og du bestiller på 70274111 eller via info@jef.dk.

Nøglering med partiets logo

Hvor ofte har du dine nøgler fremme? Det er et par gange i løbet af en dag og mange gange i løbet af en uge. Tænk på hvor mange gange partiets logo kan blive vist frem hvis en nøglering med logoet sad i nøglebundet.

En nøglering med logo er en god reklame som både er praktisk og har en lang levetid. Derudover har denne nøglering en stor trykoverflade, H30 x B50 mm, som giver mulighed for at skrive et længere budskab eller kombinere partinavn, logo og dit eget navn. 

Selve nøgleringen er fremstillet i plexiglas (akryl) og er gennemsigtig – mulighed for at motivet kan vises på begge sider. Den har en størrelse på B37 x L50 mm. 

Du bestiller på 70274111 eller via info@jef.dk. Leveringstiden er ca. 3-4 uger fra godkendt layout. 

Silikonearmbånd

Silikone armbånd kan bruges til mange forskellige arrangementer, kampagner og de forskellige valg, f.eks. til næste folketingsvalg. Med silikonearmbånd kan modtagerne sprede partiets mærkesag, navn og logo. 

Der er et utal af design muligheder, f.eks. vælg partiets primære farve og få præget partinavnet ned i armbåndet. Det kan også påtrykkes sammen med logoet. Du kan også designe silikonearmbåndene så dine mærkesager bliver påtrykt.

Armbåndet kan også bruges af partimedlemmerne og de frivillige, f.eks. som et adgangsarmbånd til et bestemt event eller blot som en del af deres outfit.

Vores silikonearmbånd er one size og har en bredde på 11 mm. Du bestiller på 70274111 eller via info@jef.dk. Leveringstiden er ca. 2-4 uger fra godkendt layout.    

Ringeklokke – spred budskabet på cykelstien

En ringeklokke med partiets logo er reklameartiklen til dig som gerne vil have en valgartikel som de andre partier formentlig ikke har. 
Den adskiller sig meget fra de traditionelle artikler som bruges under en valgkamp eller til en kampagne, og den vil helt sikkert sørge for at partiet skiller sig ud. Derudover er det en artikel som modtageren kan bruge i flere år og dermed promovere partiet i hele ringeklokkens levetid – reklamekronerne rækker dermed længere.

Ringeklokken fås i sort og sættes nemt fast på cyklestyret med de tilhørende elastikker. Der kan trykkes logo flere steder på selve ringeklokken – både så andre og cyklisten kan se det. Med partiets logo påtrykt vil modtageren også altid blive mindet om at det er dit parti der har uddelt ringeklokken.

Ringklokken sættes nemt fast med elastikker.

Der er en leveringstid på ca. 6-8 uger fra godkendt layout. Bestil ringeklokker ved at ringe til os på 70274111 eller via info@jef.dk

Chokolade - en klassiker

Sæt prikken over i’et med et stykke chokolade og udbred samtidig kendskabet til partiet. Det er en klassiker indenfor reklameartikler og en god måde at få folk i snak. Modtageren vil forbinde partiet med lidt sødt og så passer et stykke chokolade godt til en kop kaffe.

Det er nemt at dele chokolade ud og kan bruges til alle valg, både folketings-, regions-, og kommunevalg, men også til andre kampagner, events og til møder. Om hvert stykke chokolade er en banderole som giver dig flere muligheder med designet. Det kan være helt enkelt med partiets primære farve og logo, men det kan også være partiets primære farve og værdiordene, mærkesagen eller et billede af dig som politiker.

Vælg mellem mælke- eller mørkchokolade. Hvert stykke chokolade vejer 5 g. Chokoladen er altid frisk produceret efter ordre og ligger derfor aldrig på lager hos producenten. Vær opmærksom på at der også kommer sukkerafgift pr. stykke chokolade. Leveringstiden er ca. 4-12 uger fra godkendt layout. Bestil ved at ringe til os på 70274111 eller via info@jef.dk.  

Papirflag - et must til enhver valgkamp

En fast valgartikel er papirflaget med partiets logo og primær farve. Papirflag kan både bruges til uddeling og til dekoration af standen – her kan de være med til at skabe blikfang.

Med mulighed for tryk på begge sider af flaget har du mulighed for at promovere både partiet og dig som politiker. Det kan f.eks. være partiets logo, dit navn og din mærkesag. Papirflagene kan med fordel uddeles sammen med en anden valgartikel eller en flyer. Det er desuden en artikel som falder i god jord hos de mindste. 

Papirflagene har størrelsen H14,8 x B22 cm og det er inklusiv ombuk.

Flaget er fremstillet i 150 g/m2 coated papir og stilken er i polystyrol og leveres i bundter med 50 stk. i hver. Det gør det nemt for dig at opbevare papirflagene og holde styr på hvor mange der bruges. Leveringstiden er ca. 3-4 uger fra godkendt layout og du bestiller ved at kontakte os på 70274111 eller ved at skrive til os på info@jef.dk.

Pastilæsker – alternativt til bolsjer og chokolade

Pastilæsker giver flere muligheder og er fantastiske til branding, da æsken med pastiller bliver taget frem igen og igen – lige indtil der ikke er flere pastiller tilbage. Der er flere flader at trykke budskab og logo på, hvilket giver dig mulighed for at kommunikere længere budskaber ud til modtageren, og til alle der bliver budt en pastil.

Æskens form og mange trykflader giver dig et utal af muligheder i forhold til design, og gode muligheder for at få æskerne til at matche partiets visuelle identitet – både med farver, logo og mærkesager. Det skaber genkendelighed og bidrager til den helhedsoplevelse modtageren får, når han eller hun møder dig under valgkampen.

Pastilæsker er en ideel strøartikel og en populær reklameartikel - alle sætter pris på lidt sødt – og det er ideelt at have med. Ydermere har du mulighed for at forbinde dit personlige brand som politiker med en bestemt smag, f.eks. Jelly Beans, bløde mintbolsjer, pepito eller saltlakrids. Du kan vælge mellem i alt 15 forskellige smagsvarianter: bløde frugtpastiller, bløde saltpastiller, chokoladelinser, franske pastiller, frugtpastiller, hård mint, hårde lakridspastiller, lakridsgrus, spearmint pastiller, sukkerfri saltlakrids og sukkerfri tyggegummi.

Hver pastilæske måler B4,5 x H5,5 x D1,2 cm. Bunden er reserveret til varedeklaration. Alle pastiller er produceret i Danmark. Leveringstiden er 2-3 uger fra godkendt layout. Bestil dine pastilæsker allerede i dag på 70274111 eller info@jef.dk.

Vindmølle med logo – valgartiklen til de yngste

Ligesom papirflag er et must, så er vindmøllen med logo det også. Det er en valgartikel der vil vinde de yngstes hjerter og en reklameartikel som vil kunne bruges til pynt og til uddeling. Sæt den i jorden omkring standen, uddel den sammen med en flyer eller brug vindmøller til at skabe blikfang på gaden.

Vindmøllerne kan både designes så de kan bruges hele året, f.eks. med partiets logo, bogstavet og partiets primære farve, men det kan også være til en bestemt valgkamp. Design dem med dit navn og partiets logo, samt i partiets farve.

Vindmøllen er som vist med 4 faner og der trykkes på forsiden af møllen. Den har en diameter på 18 cm og er fremstillet i 116g/myupo papir (syntetisk papir med glat overflade). De leveres usamlet, hvilket gør det nemt for dig at opbevare og transportere dem. Leveringstiden er ca 3-4 uger fra godkendt layout og du bestiller ved at kontakte os på 70274111 eller ved at skrive til os på info@jef.dk.

Læbepomade med partiets logo

Praktisk giveaway med god plads til tryk af partiets navn, logo eller dit navn. En læbepomade bruges over en længere periode og bruges både af unge, ældre, kvinder og mænd. Det er dermed en valgartikel som rammer bredt og modtageren bliver mindet om afsenderen hver gang den tages frem. Dit navn, partiet og mærkesagen vil være på alles læber. 

En læbepomade er desuden et produkt som kan bruges hele året rundt og der er et hav af design muligheder. Så design den specifik til næste valgkamp, f.eks. folketingsvalget eller næste regionsvalg, eller vælg et design som kan bruges hele året. Denne læbepomade fås i otte farver: lyserød, lyseblå, blå, rød, grøn, orange, hvid og sort. Læbepomaden har en maks. trykflade på 3,5 x 4,5 cm (B x H) og selve læbepomaden har størrelsen en højde på 7,0 cm og Ø 1,80 cm.

Leveringstiden er 14 dage fra godkendt layout og du bestiller ved at skrive til os på info@jef.dk eller ringe på 70274111.

Balloner – både til blikfang og til de mindste

Balloner med logo påtryk er blandt klassikerne når det kommer til valg af artikler som bruges i løbet af en valgkamp. Det er den perfekte valgartikel til at skabe blikfang, da de nemt pustes op og sættes fast ved standen eller når du går rundt på gaden for at snakke med potentielle vælgere. Balloner er desuden en populær giveaway til de yngste.

Vælg partiets farve og få påtryk logoet. Det er et simpelt design, men som er med til at skabe genkendelighed og sikre at alle du møder ved hvilket parti du er fra. Derudover kan du med et simpelt design bruge ballonerne til fremtidige valg og kampagner. Ballonerne er fremstillet i latex og måler Ø 300 mm. Trykfladen er maks. Ø 120 mm.

Ballonerne leveres uden pind og snor. Bestil dine balloner på 70274111 eller via info@jef.dk. Leveringstiden er 4-6 uger fra godkendt layout.  

Oplukker med logo

En oplukker med logo er en kendt reklameartikel som får reklamepengene til at række længere, da en oplukker har en lang levetid og er praktisk. Når en reklameartikel er praktisk beholder modtageren produktet i længere tid og du kan dermed promovere partiet og dig selv som politiker i meget lang tid.

Vælger modtageren at sætte denne oplukker, der er fremstillet som en nøglering, i sit nøglebundt, vil partiets logo eller navn blive vist hver gang nøglerne bruges. Jo flere gange oplukkeren bruges eller på anden måde vises, desto flere gange bliver partiet promoveret. Vælger du at designe oplukkeren med dit eget navn, så er det dit personlige brand som bliver promoveret. Oplukkeren fås i 7 farver: sort, blå, grå, rød, grøn, magenta og orange.

Oplukkeren er fremstillet i aluminium og er designet så den også kan bruges til at åbne kapsler. Det er en klassisk udformning og måler L5,5 x B1,0 x H1,5 cm. Maks. trykflade er H6 mm x B36 mm og du bestiller på 70274111 eller via info@jef.dk. Leveringstiden på oplukkere med logo er ca 3 uger fra godkendt layout.

Ønsker du gravering af partinavn, logo eller dit eget navn i stedet for tryk? Kontakt os på 70274111 og hør mere om mulighederne.

Dåsekøler – til de kolde drikkevare

Deler du kolde drikkevare, som sodavand, vand eller andet ud til potentielle vælger, hvorfor så ikke give dem en dåsekøler med? Det er en ideel løsning til dig som gerne vil give en brugbar, men anderledes reklamegave. En dåsekøler vil modtageren kunne bruge igen og igen, den er perfekt til turen på stranden, i parken eller blot hjemme på terrassen. Hver gang den er i brug vil dit parti, du som politiker eller mærkesagen blive promoveret – alt efter hvordan du vælger at designe din dåsekøler.

Vælg mellem 10 farver og få påtrykt logo, dit navn, partiets navn eller mærkesag på siden. Den er fremstillet i neopren, tykkelse 3 mm. Dåsekøleren måler H10,5 x B6,3 cm og leveringstiden er ca. 20 arbejdsdage fra godkendt layout.

Bestil dåsekøler med logo på 70274111 eller send din bestilling på info@jef.dk.

Notesbog – både til partimedlemmerne og vælgerne

Praktisk notesbog til at, have med på farten, i tasken, lommen eller i stedet for en blok papir. Den har en perfekt størrelse til hurtige noter eller meget korte tekster. Det er en reklameartikel som både partimedlemmerne kan bruge til daglig, kan gives til de frivillige under valgkampen eller som en mere eksklusiv giveaway til potentielle vælgere.

Notesbogen er ideel til at holde samling på de hurtige noter og modtageren undgår et rod at post-its eller papirlapper rundt omkring i skufferne. Notesbogen er i A6-format og har en stor trykflade på både forsiden og bagsiden. Det betyder at der både er plads til partiets logo, dit navn og mærkesag. Vælg partiets farve og skab genkendelighed til de øvrige valgartikler som bruges.

Notesbogen måler L14,0 x B9,0 x D1,4 cm. Der er en elastik som sikre at bogen holder sig lukket og en satinsnor som bogmærke. Siderne i bogen er linjeret. Vælg mellem følgende 11 farver: sort, kongeblå, rød, hvid, limefarvet, orange, sølv, lyseblå, lyserød, gul og marineblå.

Maks. trykflade er B4,5 x H12,0 cm. Vær opmærksom på at leveringstiden er ca. 14 dage fra godkendt layout. Bestil dine notesbøger på 70274111 eller send din bestilling på info@jef.dk.

Sammenfoldelig indkøbspose

Giv potentielle vælgere en reklameartikel de kan bruge i hverdagen og samtidig spare på plastikposer. Sammenfoldelige indkøbsposer vinder mere og mere frem, de er perfekte at have i tasken, bilen, med i lommen osv. da en indkøbspose fylder minimalt når den foldes. Det er en reklameartikel perfekt til dig som ønsker at have fokus på miljøet, minimering af plastiskposer i dagligdagen og måske også det økonomiske perspektiv – modtageren sparer penge ved hvert indkøb, da modtageren ikke skal bruge penge på en plastikpose til sine indkøbsvarer.

Design indkøbsposen med dit navn, partiets logo og dine mærkesager og lad modtageren gøre reklame for dig som politiker. Du får mere for pengene da en sammenfoldelig indkøbspose har en lang levetid og du bliver promoveret hver gang den bruges.

Udfoldet måler indkøbsposen H42,0 x B38,0 cm og maks. trykflade er H26,0 x B20,0 cm. Når indkøbsposen foldes sammen er den formet som en kugle og herpå kan der også trykkes f.eks. logo. Sammenfoldet er der påsyet en karabinhage i kraftigt plast. 

Kontakt os på 70274111 eller info@jef.dk og hør mere om design muligheder, pris og leveringstid.

Paraply – udbred kendskabet selvom det regner

Giv denne paraply til de frivillige og partimedlemmer og lad dem udbrede kendskabet til partiet og dit som politiker, også selvom det regner.

Flot paraply med automatisk åbning og er opbygget med metalskaft, metalribber og et håndtag i træ. Denne opbygning gør paraplyen lettere og billigere end en med træskaft, hvilket er praktisk hvis paraplyen skal transporteres meget.

Sammenfoldet måler den 100 cm og opslået måler den 130 cm i diameter. Paraplyen fås i 17 farver, f.eks. blå, grøn, kongeblå, orange, lys grøn, gul, grå, lime, lysegrå, hvid, marineblå, rød, sort og kombinationer med en farve og hvid. Maks. trykoverflade er 350 mm x 310 mm (B x H) og den er fremstillet i polyester.

Bestil dine paraplyer på 70274111 eller send din bestilling på info@jef.dk.

Tøj til dig og de frivillige 

Promovere dit personlige brand som politiker og partiet ved hjælp af tøj med tryk. Vi har fundet de klassiske frem - jakke, t-shirt, poloshirt og selvfølgelig refleksvesten. Alle egner sig til tryk af logo, partiets navn, dit eget navn og dine mærkesager. Vælg partiets farve og gør det nemt for potentielle vælgere at se hvilket parti du tilhører. 

Jakke med logo og navn - perfekt til de køligere dage

Om det er til dagligdags brug eller til brug under næste valgkamp, så er en jakke nyttig og rar at have med sig. En jakke med påtrykt logo, navn eller dine mærkesager er en god måde at udbrede kendskabet til dig som politiker, men også til partiet. Med en jakke vil du nå ud til flere, både dem som allerede stemmer på dig og dem som er potentielle vælgere. Alle der ser jakken, vil også se dit navn, partiets navn, logoet og/eller dine mærkesager.

Jakker med tryk er både praktiske og har en lang levetid. Du får derfor en del mere for dine penge end ved et engangsprodukt. Du, de frivillige og andre som modtager en jakke vil kunne bruge den sæson efter sæson. Særligt er denne jakke velegnet til alle sæsoner, da den nemt tages ovenpå en tyk trøje, en almindelig t-shirt eller en tynd jakke.

Jakken er fremstillet i 100 % nylon, har en gennemgående lynlås og én frontlomme med god plads til kuglepen, visitkort, mindre giveaways, mobiltelefon osv. Der er i kraven skjult en hætte og jakken kan pakkes sammen i den ene lomme – perfekt til lige at have i tasken eller bag i bilen.

Nylonjakken fås i ni farver:

  • S – XXL : Orange, atoll, purple, real green, ultra yellow
  • S – 3XL : Black, navy, red, bottle green

Vælg den farve der passer til dit parti eller f.eks. en sort og få påtrykt motiv i partiets primære farve.

Der kan trykkes på ryggen og på venstre bryst. Maks. trykflade på ryggen er 27 X 19 cm (H x B) og maks. trykflade på venstre bryst er 10 x 10 cm (H xB). Der er en leveringstid på ca. 2 uger efter godkendt layout.

Bestil dine jakker på 70274111 eller send din bestilling på info@jef.dk.

Fang vælgernes opmærksomhed med en t-shirt

T-shirts er en absolut klassiker når det kommer til valg af tøj med tryk. T-shirten kan bruges året rundt – det hele afhænger af hvordan du vælger at designe den. Tilpas designet til næste valgkamp eller vælg noget mere neutralt og gør reklame for partiet og dig selv som politiker hele året.

En t-shirt med påtrykt motiv, logo og/eller navne er næsten et must at have på når du møder potentielle vælgere på gaden eller til en valgdebat. Det giver dig mulighed for at få dit navn, dine mærkesager og dit parti promoveret til så mange som muligt til rimelige penge. Giv en t-shirt til de frivillige og nå ud til endnu flere potentielle vælgere.

T-shirten er en single jersey t-shirt, fremstillet i 145 g/m2, 100 % bomuld, forkrympet. Den er rundstrikket med smal halsrib og AZO-free, reaktiv indfarvet.

Vælg mellem 22 farver:

  • S - XXL: Sand, khaki, kelly green, sky blue, azure, pistachio, deep red, purple, fuchsia, burgundy, atoll, real turquoise
  • XS - XXL: Dark grey
  • XS - 4XL: White, black, navy, ash, royal, gold, orange, red, bottle green, sport grey

Der kan trykkes på ryggen (H19 x B27 cm), bryst (H19 x B27 cm), højre- og/eller venstre ærme (H5 x B8 cm), på nakken (H10 x B10 cm), højre- eller venstre bryst (H10 x B10 cm).

Der er en leveringstid på ca. 2 uger efter godkendt layout. Bestil dine t-shirts allerede i dag på 70274111 eller send din bestilling på info@jef.dk.

Kombiner t-shirten med en nylonjakke, så er det knap så koldt at dele rundstykker ud om morgen og den kan nemt tages af i løbet af dagen.

Bliv set med en refleksvest

En refleksvest med påtrykt logo og navn er perfekt til at fange de forbipasserendes opmærksomhed. Det er ydermere en god beklædningsdel hvis du vælger at uddele rundstykker i morgentrafikken – så vil refleksvesten både udbrede dit navn og parti, men også sikre at billister og cyklister ser dig. Uddel refleksveste med påtrykt motiv og du vil nå ud til endnu flere.

Du tilpasser nemt refleksvesten til den pågældende valgkamp. Der kan på rygge påtrykkes dit navn, partiets logo og evt. en mærkesag. Det kan også være teksten ”Stem på … [Indsæt dit navn]”.

Vesten er fremstillet i 100 % polyester, er one size og er i fluoriserende farve med Scotchlite reflekser. Det er en EN471 – class 2 vest. EN471 er Europæsik standard for synlighed på arbejdsklædning og class 2 betyder at det er en beklædnings del der må benyttes af tilsynsførende, herunder jakke, trafikvest eller overall.

Der kan trykkes på ryggen (19 x 27 cm) eller på brystet (H 10 x B10 cm). Der er en leveringstid på ca. 2 uger efter godkendt layout.

Bestil allerede i dag på 70274111 eller send din bestilling på info@jef.dk.

Poloshirt med navn og logo

En poloshirt er til dig der gerne vil have lidt flere detaljer, f.eks. krave og tone-i-tone knapper, samt en kraftigere trøje end en almindelig t-shirt. En poloshirt kan bruges når du og de frivillige står på gaden og snakker med potentielle vælgere eller til indendørs events.

Design dine poloshirts til en bestemt valgkamp eller design dem så du kan bruge dem hele året rundt. Denne model er i organic piqué, har to tone-i-tone knapper. Den er med sidesømme og nakkebånd. Modellen er fremstillet i 170, g/m2, 100 % forkrympet organic bomuld.

Vælg mellem ti farver:

  • S – 3XL: Black, bottle green, cobalt blue, dark grey, fire red, heather grey, orange, orchid green, sky blue, white

Der kan trykkes på ryggen (19 x 27 cm), bryst (H19 x B27 cm), højre- og/eller venstre ærme (H5 x B8 cm), højre- eller venstre bryst (H10 x B10 cm).

Der er en leveringstid på ca. 2 uger efter godkendt layout. Bestil allerede i dag på 70274111 eller send din bestilling på info@jef.dk.


Spørgsmål, forespørgsel eller bestilling?

Giv os et kald på 70274111 eller skriv til os på info@jef.dk

Mangler du inspiration til andre valgartikler? Se mere her