× PRØV AT HANDLE PÅ VORES NYE WEBSHOP - og modtag en gave som tak !

Vejledning til bestilling af ordensbånd

Har du udfordringer med at bestille ordensbånd? Vi har udarbejdet en film, som viser hvordan du bestiller ordensbånd. Vejledningen kan både bruges til bestilling af miniature medaljer, krydsbånd og ordensbjælker
Videoen viser, hvad du bør være opmærksom på i forbindelse med antal, hvor du finder flere informationer, og hvordan du vælger opsætning af båndene, samt eventuelle tilvalg. 


Vær opmærksom på at det altid er en ny produktion, om det er krydsbånd, miniature eller ordensbjælker. Ordenen skal nemlig først afmonteres. Det betyder, at der syes nye bånd til hver bestilling. Der er dog enkelte undtagelser, f.eks. hvis du har modtaget en særlig medalje, hvor vi ikke har båndet i vores sortiment.

 

 

Bør vi tilføje noget til denne artikel? Så send os et forslag på IT@JEF.DK


Læs en af vores andre guides eller se en anden video

Forskel på Ordensbånd

Der kan være en stor forskel på de forskellige materialer, der bruges til at fremstille medaljerne. Det kan være vigtigt at vide hvilket materiale din medalje er fremstillet i, specielt når det kommer til vedligeholdelse, pudsning m.m. af medaljerne. 
 

NATO medaljer

Mangler du en guide til hvordan NATO medaljer påsættes dit NATO bånd? Se med her og bliv guidet igennem processen. Videoen viser hvordan det gøres og undervejs kan du også læse hvad de forskellige steps går ud på. 
 

Syning af ordensbånd

Ved du godt at alle ordensbånd bliver syet i hånden af vores dygtige syersker? 
Vi har fået filmet processen så du kan se med hvilken præcision og omhu ordensbånd og ordensbjælker bliver fremstillet.