Jydsk Emblem Fabrik A/S er en af landets største forhandlere af traditionsrige emblemer, klassiske sportspræmier, håndlavet uniformstilbehør med videre. Jydsk Emblem Fabrik er meget opmærksom på vores ansvar, både overfor vores kunder, såvel som vores medarbejdere og det er væsentligt for os at være klare i vores kommunikation. 

Mission

"Vi arbejder altid for at sikre et højt serviceniveau med sikker levering af kvalitetsprodukter indenfor vores kerneområder til konkurrencedygtige priser og med en vished om, at vores produkter fremstilles under hensyntagen til de miljø- og samfundsmæssige påvirkninger, vores aktiviteter medfører”.

Kvalitet og service er nøgleord hos Jydsk Emblem Fabrik A/S. Vi ønsker via vores gode og personlige service at skabe stærke relationer til vores kunder således, at vi samlet set er vores kunders foretrukne samarbejdspartner. Det er således vores fornemste opgave at sikre et højt serviceniveau for hver enkelt kunde, med en sikker levering af kvalitetsprodukter indenfor vores kerneområder til konkurrencedygtige priser.
 

Vision

"Jydsk Emblem Fabrik A/S vil være vores kunders foretrukne samarbejdspartner ikke bare indenfor vores primære produktgrupper Emblemer, Sportspræmier, Navneskilte, storformatprint, Soldaterartikler og Uniformstilbehør, men også indenfor vores sekundære produktområder Reklamegaver, Firmagaver og Beklædning ønsker vi at tilbyde et tæt og tillidsbaseret samarbejde."

Vores målsætninger skal opnås ved et tæt samarbejde med vores kunder for på den måde at kunne identificere deres behov og imødekomme deres ønsker. Der arbejdes tæt sammen med udvalgte virksomheder, som kan bidrage til visionen, og en fortsat konsolidering af virksomheden skal sikre os og vores kunder i en til stadighed skærpet konkurrence. Vi vil styrke og forbedre vores virksomhed via uddannelse og tilførsel af veluddannede medarbejdere, samt udvikling af teknologi og IT, til glæde for det fælles samarbejde.