Dato: 12-11-2013

Jydsk Emblem Fabrik A/S:

Nye sælgere skal skabe yderligere vækst og robotter skal effektivisere produktionen på emblemfabrikken i Malling, Aarhus Syd.

Det går fortsat godt for emblemfabrikken i Malling, syd for Aarhus.

Omsætningsfremgang på 50 %
Den jyske handels- og produktionsvirksomhed med produktion i Malling, Syd for Aarhus, har de seneste år trodset finans- og kreditkrisen. Siden krisen indtraf i 2008 har virksomheden øget omsætningen med 50 %.  Samtidig er antallet af ansatte øget markant og senest har virksomheden ansat to nye sælgere, som skal sikre den fortsatte vækst.

Til trods for den store stigning i omsætningen, har det været hårde år, hvor vi har måttet spænde livremmen ind. Markedet er presset og vi skal løbe endnu hurtigere i dag end for 5 år siden, hvis vi skal tjene de samme penge oplyser firmaet administrerende direktør, Stig Hellstern.

Robotter i produktionen
Virksomheden har netop indgået en aftale om køb af en ny robot som skal optimere produktionen af navneskilte og medaljer. Det er første gang at vi indfører robotter i vores produktion oplyser Stig Hellstern. Det er vigtigt for os at være på forkant med udviklingen og det er endnu mere vigtigt for os, at vores medarbejdere ikke føler sig truet af den nye ”kollega”, som straks blev døbt Robert.

Det er netop effektiviseringen og optimeringen af vores produktion, der skal sikre arbejdspladserne i Danmark. Alternativt sakker vi bagud og så går det først ud over arbejdspladserne.

Robotten skal primært føde virksomhedens graveringsmaskiner som graverer medaljer og navneskilte i tusindvis. Det er et job som er meget monotomt. Alene af den grund er vores medarbejdere glade for at blive fri for det arbejde, udtaler direktøren.

Ansættelse af 2 nye sælgere.
Jydsk Emblem Fabrik A/S har pr. 1. juli ansat Michael Kroun Parkvil, 42 år, som sælger. Michael Kroun Parkvil indgår i virksomhedens salgsteam. Har en fortid hos Tee Jays samt hos Kluntz A/S. Michael Kroun Parkvils primære arbejdsområde er salg af firma- og julegaver samt tekstiler med tryk.

Bente Juhl, 54 år, er pr. 1. november ansat i Jydsk Emblem Fabriks salgsteam, hvor hendes primære område bliver salg af sportspræmier, merchandise og gaver til foreninger og virksomheder.
Bente Juhl har en fortid hos Jørgensen Engros A/S, hvor hun har været ansat i 25 år, heraf en del år som medejer.  

Med ansættelsen af de nye sælgere står virksomheden stærkere i kampen om at vinde markedsandele.

 

Supplerende info: 

  • Jydsk Emblem Fabrik A/S er grundlagt i 1886 og drives i dag af 4. generation af ægteparret Hanne Hørup & Stig Hellstern.
  • Igennem de seneste 10 år er virksomheden blevet rated af Soliditet med den højeste kreditværdighed AAA. Kun 3 % af samtlige danske virksomheder har opnået denne kreditværdighed 10 år i træk.
  • Jydsk Emblem Fabrik A/S beskæftiger 29 medarbejder i Malling, syd for Aarhus
  • Jydsk Emblem Fabrik A/S er ISO 9001 og ISO 14001 Certificeret
  • Hørup Hellstern Holding ApS er hovedaktionær i Jydsk Emblem Fabrik A/S

Yderligere oplysninger

Adm. direktør Stig Hellstern
sh@jef.dk

Direkte: 88 80 82 40
Mobil: 22 13 41 11