Adm. direktør Stig Hellstern overrækker en jubilæumsmedalje til Inge Marie Junior

Adm. direktør Stig Hellstern overrækker en jubilæumsmedalje til Inge Marie Junior

Souschef og Partner Inge Marie Junior kan i år fejre 20 års jubilæum hos Jydsk Emblem Fabrik. Det blev i dag fejret med taler og kage i kantinen.

Kantinen på Jydsk Emblem Fabrik var til dagens anledning prydet med tændte stearinlys og små dannebrogsflag, og kl. 10 indfandt kollegaerne sig så, for at være med til at fejre dagens jubilar.

Seancen startede med flotte ord fra Jydsk Emblem Fabriks administrerende direktør Stig Hellstern,
der selv ansatte Inge Marie som kontorelev i virksomheden tilbage i 1999.

Som det fremgik i talen, så er der sket rigtig meget med virksomheden siden og det er næsten kun gået frem ad.

Hvilket direktøren ikke lagde skjul på, at Inge Marie havde en stor andel i.  

- Inge Marie blev hurtigt en del af ledergruppen efter sin tid som elev, og hun har været en stor gevinst for vores virksomhed lige siden. Vi er rigtig glade og stolte af at vi i dag kan fejre hendes 20 års jubilæum, fortæller Stig Hellstern, der er administrerende direktør.

Stig Hellstern holder sin tale til jubilaren.

Stig Hellstern holder sin tale til jubilaren.

- på Jydsk Emblem Fabrik fejrer vi altid, når vores medarbejdere har været ansat i 5, 10, 20 og 25 år og vi er utrolig stolte af at have en høj anciennitet, afrunder Stig Hellstern. 

Inge Marie der i dag hovedsageligt arbejder med HR er oprindeligt uddannet frisør. Derudover har hun også været selvstændig, inden hun i 1999 startede som kontorelev hos Jydsk Emblem Fabrik.

Dengang havde virksomheden kun 6 ansatte, og havde adresse på Ormslevvej i Viby. I dag er virksomheden dog flyttet til endnu større lokaler i Malling og har nu 36 ansatte. 

Inge Marie takkede efterfølgende alle sine kollegaer.

Inge Marie takkede efterfølgende alle sine kollegaer.