Dato: 25-10-2016

Jydsk Emblem Fabrik i Malling fylder 130 år derfor får alle 34 ansatte en rejse til Thailand

Jydsk Emblem Fabrik A/S har for vane at invitere alle ansatte, når der er noget at fejre og alle medarbejdere har tidligere været i bl.a. Kina, Hong Kong og Holland. Denne gang går turen til Chiang Mai, Thailand, hvor de skal besøge samarbejdspartnerne til januar næste år. En lille uge, med alt betalt og en lukket fabrik.

Men først skal vi lige fejre det herhjemme. Vi regner med at få en lang række gæster, bl.a. borgmester i Aarhus Jacob Bundsgaard og vil også meget gerne have besøg af dig og dit medie.

I må komme, som det passer jer fra kl. 8-18.

Vi arbejder nogenlunde normalt fra kl. 8-15 i produktionen og på kontorerne med vores store ordrer til bla forsvaret med medaljer til udsendte soldater og merchandise til Europæisk Kulturhovedstad i Aarhus, som vi lige har fået eneret på. Så der er rig mulighed for se, medaljer, pins, pokaler og alt det andet vi arbejder med og snakke med medarbejdere og ledere.

Også med direktør-ægteparret Hanne Hørup og Stig Hellstern, der er fjerde generation i virksomheden og har arbejdet den op fra 2 til nu 34 ansatte. Deres to sønner er ved at blive kørt i stilling og er med - den ene Hans Christian Hørup Hellstern på et link fra Kina, hvor han er udstationeret hos en af fabrikkens underleverandører. Den anden Frederik Hørup Hellstern arbejder med video og foto på virksomheden.

Vi har alt, hvad I skal bruge. Fotos, gamle maskiner og medarbejdere on location, der gerne vil snakke med jer. Så vi håber, I dukker op!

Vi fester fra kl. 15, spiser, drikker, snakker, hygger og runder jubilæet af kl. 18.

 

Hvis I har behov for at vide mere eller lave specielle aftaler, kan I kontakte:

Stig Hellstern 2213 4111
Hanne Hørup 2240 2261

Supplerende info: 

  • Jydsk Emblem Fabrik A/S købte i april måned reklamegavevirksomheden, Promo Design.
  • Jydsk Emblem Fabrik A/S har de seneste år valgt at insource arbejde samt investere i nye maskiner, for at bevare danske arbejdspladser og sikre en høj kvalitet og hurtige leverancer.
  • Jydsk Emblem Fabrik A/S beskæftiger 34 medarbejder i Malling.

Yderligere oplysninger

Adm. direktør Stig Hellstern
sh@jef.dk

Direkte: 88 80 82 40
Mobil: 22 13 41 11