Jydsk Emblem Fabrik A/S holder sommerferie lukket i uge 29 og 30

På Jydsk Emblem Fabrik A/S er vi i år gået tilbage til gammel praksis og samler nu ferieugerne henover sommerferien. Det betyder, at vi holder ferielukket i ugerne 29 og 30. Dog kan du satdig få fat i os via et nødnummer på 22 12 41 11 

- Der er selvfølgelig både fordele og ulemper ved den beslutning. Men vi tror på, at det er bedre at lukke helt ned i to uger i stedet for at være halvt kørende i ti uger, mener direktør Hanne Hørup, der tror, at det kommer til at give mere ro på fabrikken.  

 Det er 15 år siden de sidst lukkede helt ned med samlede ferieuger. Nu prøver de det igen i ferieåret  2020, hvor alle ansatte holder fri i ugerne 29 og 30, og så enten kan vælge den tredie uge enten før eller efter. 

- Mange har følt sig pressede og stressede i sommerferieperioden, fordi de både har skulle passe deres eget arbejde og overtage deres kollegers opgaver, forklarer Inge Marie Junior, HR chef på Jydsk Emblem Fabrik.

- Det kan godt være svært pludselig at skulle lave 5000 special emblemer, som måske bliver lavet forkert, fordi de ikke kender stoffet, maskinen eller ved, hvad der kan lade sig gøre, når de starter fra bunden med nye opgaver, fortæller Inge Marie Junior.

Selv om alle holder ferie, og fabrikken er lukket ned i ugerne 29 og 30, er direktørparret Hanne og Stig hele tiden stand-by med et nødberedskab. 

- Vi kan betjene det meste og klare lidt af hvert, smiler Stig stort og lover, at kunderne får fuld betjening hele sommeren.

Har du brug for at få fat på os i uge 29 og 30, så kontakt os på nødnummeret 22 12 41 11