Dato: 13-02-2018

 

Jydsk Emblem Fabrik A/S har pr. den 31. december 2017 købt den internetbaserede virksomhed Misstoro Aps, som sælger hundetegn og artikler til hundeejere.

Købet ligger lige til højrebenet for os, oplyser administrerende direktør, Stig Hellstern, som samtidig med købet får rettighederne til 4 webportaler, som alle sælger hundetegn. Alene i Danmark er der iflg. Danmarks Statisk 456.000 hunde og det er lovpligtigt, at hunden har et hundetegn.

Der er således et potentielt meget stort marked foran os og Misstoro.com har allerede eksport til såvel Sverige som Tyskland, hvor antallet af hunde er langt større end i Danmark. I Sverige udgør antallet af hunde 730.000 iflg. Agria Djurförsäkring og i Tyskland ligger antallet af hunde på et sted imellem 6 og 8 millioner hunde.

Med købet af Misstoro har vi nu fået rettighederne til flere hundrede forskellige hundetegn og en helt unik bestillingsplatform, som grundlæggerne af Misstoro har brugt mange ressourcer på.

Vi er meget spændte på, hvad vi kan få ud af købet, men ingen tvivl om, at gør vi det bare lidt godt, så ligger der et stort vækst potentiale her, oplyser Stig Hellstern. 

Supplerende info: 

  • Jydsk Emblem Fabrik A/S er grundlagt i 1886 og drives i dag af 4. generation.
  • Jydsk Emblem Fabrik A/S beskæftiger 36 medarbejder i Malling, Aarhus Syd.
  • Virksomheden har fortsat en stor egenproduktion i Danmark.
  • Væksten kommer dels fra organisk vækst, men også via opkøb af mindre konkurrenter.

Yderligere oplysninger

Adm. direktør Stig Hellstern
sh@jef.dk

Direkte: 88 80 82 40
Mobil: 22 13 41 11