Jacob Overgaard (på billede), tidligere ejer af Laser Time er startet som Account Manager og Gravør hos Jydsk Emblem Fabrik i forbindelse med overtagelsen

Jacob Overgaard (på billede), tidligere ejer af Laser Time er startet som Account Manager og Gravør hos Jydsk Emblem Fabrik i forbindelse med overtagelsen

 
Jydsk Emblem Fabrik har opkøbt gravør virksomheden Lasertime, som officielt kom i Jydsk Emblem Fabriks hænder mandag den 2. september, da maskiner og medarbejdere blev overført til Malling.  

 

Jydsk Emblem Fabrik har både opgraderet virksomhedens maskinpark og fået flere gravører i huset efter at have overtaget virksomheden Lasertime. 

- Det betyder, at vi kan løse endnu flere opgaver med at gravere. Vi har travlt med især at lave gravør opgaver for firmaer, der laver logo på firmagaver, fortæller administrerende direktør Stig Hellstern.

Opkøbet er et led i en strategi om at vokse og at kunne udbyde stadig flere produkter på hylderne og mere ekspertise. Lasertime er overtaget den 28. august 2019.

Medarbejderne fra Lasertime, ejer Jacob Overgaard og gravør Antonina Loniti, er begge blevet ansat på emblemfabrikken i Malling og skal tage sig af gravering og salg. Kunderne er fulgt med og kan stadig handle i Lasertime og Jydsk Emblem Fabrik, der nu har samme ejer. 

- Jeg tror, vi har gjort et fornuftigt køb, og at det har været godt for Lasertime at blive generationsskiftet. Vi har fået nye, spændende kompetencer, hvor vi bruger det bedste fra hvert af firmaerne. Og derudover har vi fået to nye, dygtige medarbejdere fortæller Stig Hellstern, der hverken kan eller må oplyse købspris.

Der er en stigende efterspørgsel efter gravørarbejde, som emblemfabrikken håber at kunne imødekomme med det nye opkøb.