Dato: 01-04-2016

Jydsk Emblem Fabrik A/S i Malling, Aarhus Syd har pr. 1. april opkøbt Promo Design, Vejle.

I forbindelse med et generationsskifte, har ejerne af det 27 år gamle reklamegavefirma, Promo Design i Vejle, valgt at sælge deres livsværk til Jydsk Emblem Fabrik A/S.

Promo Design har igennem 24 år været ejet og ledet af ægteparret Else Kjeldbjerg og Leon Sønderskov. Ægteparret valgte i januar i år at sætte deres livsværk til salg. For Leon Sønderskovs vedkommende ønsker han at gå på en tidlig pension.

At salget blev en realitet på kun 3 måneder kom meget bag på mig, oplyser Leon Sønderskov. Jeg har slet ikke vænnet mig til tanken endnu, men jeg glæder mig til at få mere fri.

Jydsk Emblem Fabrik A/S i Malling blev grundlagt i Oktober 1886 og drives i dag i 4. generation af Hanne Hørup og Stig Hellstern. Oprindeligt fremstillede firmaet emblemer og uniformstilbehør, men de seneste 10 år er produktpaletten udvidet markant og tæller i dag merchandise, profilbeklædning, emblemer, navneskilte og sportspræmier.

Vores kunder ønsker i dag at samle deres indkøb. Det er en holdningsændring i forhold til tidligere, oplyser Hanne Hørup, der til daglig udover direktørtitlen, arbejder med EU udbud samt står for virksomhedens ISO certificeringer.

Finans og Kreditkrisen betød, at vi meget hurtigt skulle gentænke vores sortiment. Eksempelvis bliver der solgt færre navneskilte, når alle virksomheder afskediger personale frem for at ansætte, udtaler administrerende direktør Stig Hellstern.

Vi besluttede derfor at investere i ny teknologi, nye maskiner, således at blandt andet storformat print blev en ny artikel. Og i stedet for at outsource, valgte vi at insource, således at vi kunne bevare arbejdspladserne i Danmark. Det er kun døde fisk, der flyder med strømmen, oplyser direktøren med et smil på læben.

Beslutningen har været god, for i perioden fra 2008 til 2015 er selskabets omsætning vokset med 65 % og antallet af medarbejdere er ligeledes vokset betydeligt.

Vi har hele tiden været interesseret i at konsolidere vores virksomhed. Der har været rigtig mange virksomheder til salg i perioden, men enten har de været uinteressante eller for dyre, udtaler Stig Hellstern.

Promo Designs produktsortiment og kunder passer helt perfekt ind i vores bestående firma udtaler direktøren og tilføjer. Og så har der i hele processen været en rigtig god kemi mellem køber og sælger, hvilket har gjort processen meget lettere.

Supplerende info: 

  • Jydsk Emblem Fabrik A/S beskæftiger 33 medarbejder.
  • Jydsk Emblem Fabrik A/S er ISO 9001 og ISO 14001 Certificeret
  • Jydsk Emblem Fabrik A/S har ratingen AAA fra Soliditet igennem 14 år.
  • Jydsk Emblem Fabrik A/S vandt sidste år Forsvarets meget store udbud af medaljer, herunder Veteranmedaljen, som tildeles alle soldater udsendt mellem 1948-2009.
  • Jydsk Emblem Fabrik A/S fylder i oktober måned 130 år og har i den forbindelse inviteret samtlige medarbejdere med til Østen. Det er 3. gang at alle medarbejdere inviteres på en rejse til Østen.
  • 1. gang var i 2009 (Shanghai), 2. gang i 2011 (Kina og Hong Kong) og nu Thailand.
  • Jydsk Emblem Fabrik A/S har igennem de seneste 20 år opkøbt 10 konkurrerende virksomheder.
  • Direktør Hanne Hørup er uddannet eksportingeniør og sidder i bestyrelsen for BFR, Brancheforeningen for Reklamegaver.
  • Adm. Direktør Stig Hellstern er bankuddannet og medlem af Jyske Banks repræsentantskab

Yderligere oplysninger

Adm. direktør Stig Hellstern
sh@jef.dk

Direkte: 88 80 82 40
Mobil: 22 13 41 11