Dato: 05-11-2016

Aarhus Stiftstidendes dækning af Jydsk Emblem Fabrik A/S 130 års jubilæum og den ret udsædvanlige gave til medarbejderne: En rejse til Thailand, er nu eksploderet på de sociale medier.

Aarhus Stiftstidende skrev som de første en artikel om at virksomhedens 34 ansatte får Thailand-rejse i fødselsdagsgave. Efterfølgende bragte TV2 flere indslag fra fabrikken. To dage senere er nyheden vist mere end 15.000 gange på de sociale medier og lørdag morgen skrev India Today, Indiaexpress.com samt Asia News om den usædvanlige gave.

Direktør på overarbejde
Administrerende direktør Stig Hellstern, kom imidlertid på overarbejde, idet en medarbejder oplyste, at de skulle ride på elefanter. Den oplysning fik straks dyreelskere til at gå på barrikaderne, idet mange elefanter lider under at blive holdt i fangeskab i Thailand.

Direktøren oplyser dog, at det er korrekt at medarbejderne skal ud og se et rehabilitets center for elefanter, men at man ikke kommer til at ride på dyrene. Man kommer derimod til at gå sammen med elefanterne. Efterfølgende er der arrangeret en cykeltur i lokalområdet for medarbejderne.

Det har været en lang dag, oplyser Stig Hellstern, der har besvaret stort set samtlige henvendelser som virksomheden har modtaget på mail og via Facebook. Folks reaktioner er heldigvis meget positive, når de hører at vi ikke kommer til at ride på elefanterne, oplyser Stig Hellstern.

Men for at komme enhver pressestorm i møde, har vi samtidig sendt et dementi til alle de udenlandske medier, som har bragt nyheden. Problemet er blot, at vi hele tiden er et træk bagefter oplyser direktøren.

Supplerende info: 

  • Jydsk Emblem Fabrik A/S har inviteret 34 medarbejder på studietur til Thailand i januar 2017.
  • Jydsk Emblem Fabrik A/S har netop fejret 130 års jubilæum.

Yderligere oplysninger

Adm. direktør Stig Hellstern
sh@jef.dk

Direkte: 88 80 82 40
Mobil: 22 13 41 11