Video med Jydsk Emblem Fabrik A/S 

Her finder du videoer med Jydsk Emblem Fabrik fra mere end 10 år. Videoerne giver et indblik i den udvikling fabrikken har været i gennem og mindst hvilke nye tiltag og produkter der er kommet i årenes løb.  

Videoerne er produceret af Jack Fridtjof ved TVAarhus 

Videoerne er indsat i kronologisk rækkefølge, så du finder de nyeste videoer øverst. 
 
 
28. april 2021 - Finansminister Nicolai Wammen Besøger Aarhus og Jydsk Emblem Fabrik A/S
 
Finansminister Nicolai Wammen var et smut forbi Aarhus, hvor han blandt besøgte Jydsk Emblem Fabrik til en snak om hvordan vi, som virksomhed, var kommet gennem Corona det seneste års tid.

30. nov 2020 - Stofmasker og mundbind med tryk 

Da Corona kom til Danmark i foråret 2020 var Jydsk Emblem Fabrik hurtigt omstillingsparate, og begyndte hurtigt at tilbyde værnemidler. Sidenhen er der blevet solgt mange mundbind, spritdispenserer og håndsprit. Dog er den mest populære vare stofmasker eller stofmundbind med tryk. På Jydsk Emblem Fabrik har vi nemlig nogle helt unikke muligheder for tryk på værnemidler.

27. maj 2020 - Corona-Sløjfe i samarbejde med FN Museet 

Jydsk Emblem Fabrik har lavet et samarbejde med FN Museet om at støtte hverdagens helte i den svære Corona-tid. FN Museet og Jydsk Emblem Fabrik samarbejder i forvejen og den 'Gule Sløfje' som støtter danske soldater. 
 

1. maj 2020 - Gratis T-shirt 'Hug From a Distance'

I samarbejde med en leverandør uddeler Jydsk Emblem Fabrik gratis t-shirts med et budskab som skal sprede smil og glæde i lokalsamfundet i Corona-tiden.

2. apr 2020 - "Pas på hinanden" pin 

Jydsk Emblem Fabrik har udviklet en pin der skal signalere at man ikke ønsker at give håndtryk samt at man skal passe på hinanden i denne Corona-tid.

21. feb 2020 - Klimavenlige navneskilte i træ

Jydsk Emblem Fabrik har udviklet et klimavenligt navneskilt, som de selv producerer. Dermed bruger man ikke kun et mindre klimabelastende produkt, men sparer også transporten væk i C02-regnskabet.

23. nov 2019 - Fra Malling til Hong Kong

Direktør Stig Hellstern er ofte på besøg i østen hos leverandører og producenter. Turen denne gang blev dog noget anderledes.

1. jan 2019 - Undgå bøde for manglende hundetegn

Mange oplever stadig at få bøder for manglende hundetegn. Jydsk Emblem Fabrik ejer firmaet Proftag, som sælger kvalitets hundetegn online på proftag.com

13. dec 2018 - Besøg af Nicolai Wammen 

Nicolai Wammen var i efteråret 2018 på virksomhedsbesøg hos Jydsk Emblem Fabrik. Her fik han blandt andet set hvordan det er lykkes Jydsk Emblem Fabrik at flytte noget af sin produktion hjem til Danmark igen.

13. jul 2018 - Tjekkisk konsulent indvies på Jydsk Emblem Fabrik 

Stig Hellstern indvies som ny tjekkisk konsul. Borgmester Jacob Bundsgaard og entertainer Jacob Haugaard var med til at gøre dagen ekstra speciel.

28. dec 2017 - Venskabsflag 

Jydsk Emblem Fabrik producerer nu venskabsflag. Hos fabrikken i Malling kan du nu købe et vanskabsflag, hvis du har et specielt forhold til en andet land eller skal hylde en anledning mellem to lande.

27. okt 2016 - 130 års jubilæumsgave: En tur til Thailand 

I anledning af Jydsk Emblem Fabriks 130 års jubilæum inviterede fabrikken sine medarbejdere med på forretningsrejse til fabrikkens leverandører i Thailand.

30. jul 2016 - Bannere til Aarhus Festuge produceres på Jydsk Emblem Fabrik

Se hvordan Aarhus Festuge får produceret bannere til hele byen ude på Jydsk Emblem Fabrik.

4. apr 2016 - Rund fødselsdag: 130 år

Jydsk Emblem fylder i 2016 130 år. Direktør Stig Hellstern fortæller lidt om udviklingen af fabrikkens produktlinje over de seneste mange år.

26. nov 2014 - Firmajulegaver 

Jydsk Emblem Fabrik udbyder Firmajulegaver. Se lidt af udvalget her.

23. mar 2014 - Jydsk Emblem Fabrik Cup 

Jydsk Emblem Fabrik var storsponsor da der blev afholdt Jydsk Emblem Fabrik Cup hos Fodboldfabrikken i de gamle Ceres haller.

11. apr 2013 - Pin til støtte for Søren og Eddy 

Jydsk Emblem Fabrik har støttet op om sagen omkring Søren og Eddy, som sidder som gidsler i Somalia. Overskuddet fra Pinen går ubeskåret til pårørende til Søren og Eddy.

17. jul 2012 - Aarhus Borgmester Jacob Bundsgaard besøger Jydsk Emblem Fabrik

Borgmester Jacob Bundsgaard besøger Jydsk Emblem Fabrik, som netop er flyttet til større lokaler i Malling.

3. nov 2011 - 125 års jubilæumsfest

Jydsk Emblem Fabrik fejrer 125 års jubilæum. Se i videoen hvordan fejringen forløb.

19. okt 2011 - På studietur i Kina 

Jydsk Emblem Fabrik havde inviterede alle dens medarbejdere med på studietur til Kina for at se hvordan medaljer bliver lavet fra bunden.

20. jun 2009 - Åbent hus på Jydsk Emblem Fabrik 

Kom med indenfor hos Jydsk Emblem Fabrik sammen med Dialog09.