Vi lever i dag i en verden, der ændrer sig fra dag til dag. Kravene til os som virksomhed skærpes og det bliver hele tiden mere kompliceret at drive virksomhed.

Det, at være en af Danmarks største forhandlere af traditionsrige emblemer, klassiske sportspræmier, håndlavet uniformstilbehør m.v., kræver således mere end godt håndværk og dygtige medarbejdere. Det kræver, at vi tager ansvar for vores medarbejdere, vores valg af leverandører, både nationalt og internationalt, og selvfølgelig, at vi overholder den gældende lovgivning. Derudover har vi ligesom alle andre et ansvar for miljøet og samfundet.

Udvælgelse og kontrol af leverandører

Jydsk Emblem Fabrik A/S samarbejder primært med underleverandører i Europa og Asien. Vi ser det som vores ansvar at være med til at sikre, at rettigheder overholdes både nationalt og internationalt. Udvælgelsen af vores underleverandører sker med stor omhu og på baggrund af deres forretningsførelse, kvalifikationer og erfaringer, ligesom underleverandører vurderes på samme grundlag, som vi vurderer os selv. Vi ønsker desuden, at målsætninger og politikker i kvalitets- og miljøledelse er en integreret del af virksomhedens overordnede målsætninger og politikker, ligesom social ansvarlighed er en hjørnesten i vores tilgang til omverdenen.

Vi accepterer ikke børnearbejde, korruption, forskelsbehandling på grund af køn, race, hudfarve, religion eller tro, politisk anskuelse, seksuel orientering, alder, handicap eller national, social eller etnisk oprindelse, og andre forhold, som falder uden for menneskerettighederne.

Ved samarbejde med udenlandske underleverandører er vi meget opmærksomme på at foretage hyppige kontrolbesøg for ved selvsyn at tjekke, om de lever op til de krav, som vi stiller.

et dansk landskab

Din sikkerhed for at vi overholder reglerne

Siden år 2005 har Jydsk Emblem Fabrik A/S været certificeret efter kvalitetsstandarden ISO 9001 og i en lang årrække også ISO 14001 certificeret. Se vores certifikat her. Certifikatet fortæller om klare standarder indenfor både kvalitet og service. Endvidere har Jydsk Emblem Fabrik A/S Fødevarestyrelsens Elite Smiley, som sikrer dig, at vi overholder alle regler i forbindelse med håndtering af fødevarer og fødevarekontaktmaterialer. Fødevarestyrelsens Elite Smiley tildeles virksomheder, som har fået mindst fire ”storsmilende” smiley’er i træk og ikke haft nogen anmærkninger de seneste 12 måneder.  Læs mere her.

Jydsk Emblem Fabrik er medlem af brancheforeningen DPA/GRAKOM, og har på den måde valgt at være med til at gøre en forskel i branchen for promotionartikler. Læs mere om DPA/GRAKOMs retningslinjer her.

Økonomisk er vi solide, hvilket er vores kunders sikkerhed for, at vi også eksisterer om 5 og 10 år. Vi har Bisnode's AAA rating, som er den højeste kreditstatus, man kan opnå, og som kun ganske få danske virksomheder får tildelt. Vi har endvidere modtaget et gulddiplom, som kun uddeles til virksomheder, der har opnået AAA rating 10 år i træk. Læs mere om Bisnode's AAA rating her.

Medarbejdere

Hver medarbejder har en afgørende rolle for, at Jydsk Emblem Fabrik A/S kan arbejde med vores mål omkring social ansvarlighed.

Vi respekterer og anerkender vores ansatte som vores væsentligste værdi og gennem en åben virksomhedskultur, fastlagte medarbejderpolitikker og gode uddannelsesmuligheder er det Jydsk Emblem Fabriks ønske, at sikre motiverede medarbejdere med stærke kompetencer og høj faglighed. Gennem udviklingssamtaler og dialog i hverdagen tilstræber vi et arbejdsmiljø, hvor hvert enkelt individ behandler sine kolleger med respekt og værdighed. Vi anser forskelligheder som en styrke og tilskynder til åben og ærlig kommunikation.

Som en del af vores arbejde med arbejdsmiljøet og vores medarbejderes vilkår har vi hos Jydsk Emblem Fabrik A/S overenskomst med Dansk Erhverv – funktionæroverenskomst for handel, viden og service.

Du kan downloade vores retningslinjer som PDF her