Følg os på de sociale medier

Du kan finde Jydsk Emblem Fabrik A/S på flere af de sociale medier, mød os på Facebook, LinkedIn, YouTube og Instagram. Derudover kan du møde os på Pinterest og Google+.

 

Følg os på Facebook 

Når du følger os på Facebook, får du ikke kun informationer der er forretningsrelateret, men også et indblik vores hverdag. Det betyder, at du modtager en god blanding af information og det kan således være alt fra fredagshygge på fabrikken til lancering af et nyt produkt.  Vi poster 2-3 gange om ugen – så når du følger os.

 

Følg os på LinkedIn

Vi bruger LinkedIn til at dele jobopslag, kundecases, historier om spændende ordrer, og her vi fortæller når vi har haft besøg af pressen, særlige produktlanceringer og andre lignende historier. Vi poster 1-2 gange om ugen.

 

Følg os på Instagram og bliv inspireret

Vi har en profil på Instagram, jef.dk, hvor vi poster mere kreative produktbilleder og andre billeder fra vores hverdag – særlige begivenheder og events. Det er her, at vi gerne vil vise hvad vores mange produkter kan bruges til og dermed inspirerer dig til, hvad du kan bruge til f.eks. dit næste event.

Har du købt produkter af os eller har du modtaget en medalje, pokal eller noget helt tredje, som vi har produceret, så brug gerne #jefdk næste gang du poster et billede med det pågældende produkt.

 

Følg os på YouTube

På vores YouTube kanal kan du få et indblik i hvem vi er, møde vores ansatte, se film fra vores 130 års jubilæum og film om hvordan vi arbejder på fabrikken – f.eks. fremstilling af ordensbånd.