Hos Jydsk Emblem Fabrik har vi et ansvar for verden omkring os. Derfor har vi lavet en samfundsambition. Vores samfundsambition er fundamentet til vores kommunikation. Det vi siger og vigtigst af alt; det vi gør. Den er bygget på og sammensat af vores kerneværdier, identitet og ikke mindst vores historie.

Hos Jydsk Emblem Fabrik A/S har vi gennem vores levetid på mere end 130 år oplevet hvordan vi sætter et aftryk på vores omgivelser, vores medmennesker og det samfund vi lever i. Vi er opmærksomme på hvordan vores handlinger og ageren, som virksomhed, har betydning for vores nærområde, vores medarbejdere, vores samfundsøkonomi og vores natur og miljø.

Vi ønsker at gøre en forskel der hvor vi kan, og samtidig med en bevidsthed om, at vi ikke kan ”redde hele verden”.  

Udgangspunktet for vores samfundsambition er således en ærlig, ydmyg og åben kommunikation. Vi ved godt, at vi ikke er perfekte, og at vi nok aldrig bliver det.

Ud fra dette har vi sat os følgende samfundsambitioner.

  • Vi ser vores medarbejdere som vores vigtigste ressource. Vi stræber hver dag efter at skabe en god og velfungerende arbejdsplads, hvor der er fokus på trivsel, dannelse og udvikling samt gode oplevelser. Læs mere her

  • Vi gør vores bedste for at være og forblive en økonomisk stærk og veldrevet virksomhed, som stiller krav til vores værdikæde, samarbejdspartnere og produkter. Læs mere her.

  • Vi har en ambition om at støtte lokalt kulturliv, og som virksomhed, at være en stærk samarbejdspartner i oplevelsesøkonomien samt til kulturelle oplevelser. Læs mere her

  • Vi ønsker at skabe fokus og støtte til Danmarks udsendte og veteraner. Læs mere her

  • Vi har en ambition om at mindske vores klima- og miljømæssige aftryk. Læs mere her.

  • Vi ønsker at være en stærk og involveret aktør i vores lokalsamfund. Læs mere her.