Pokalskabe

Udvalgte varer

Mest populære
Pokalskab i sølvgrå
27710000
 
DKK 8.000,00 / Stk. inkl. moms
DKK 6.400,00 ekskl. moms
Pokalskab 80 cm
26710800
 
DKK 5.875,00 / Stk. inkl. moms
DKK 4.700,00 ekskl. moms
Pokalskab m. baldakin 80 cm
26720800
 
DKK 6.500,00 / Stk. inkl. moms
DKK 5.200,00 ekskl. moms
Pokalskab m. baldakin 160 cm
26721600
 
DKK 8.750,00 / Stk. inkl. moms
DKK 7.000,00 ekskl. moms
Pokalskab 160 cm
26711600
 
DKK 8.000,00 / Stk. inkl. moms
DKK 6.400,00 ekskl. moms
Viser 1 til 5 af 5

Køb et flot pokalskab til dine sportspræmier

Står dine pokaler og samler støv inde i skabet? Eller mangler du det helt rette møbel til at udstille klubbens flotte præstationer? Hvad end du har vundet guld, sølv eller bronze, så synes vi hos Jydsk Emblem Fabrik A/S, at dine sportspræmier fortjener en flot plads i en glasmontre. På den måde kan du og alle andre i nærheden beundre dine præsentationer - hvad end det gælder pokaler i den lokale idrætsklub eller din helt egen stolte samling derhjemme. 

Hos Jydsk Emblem Fabrik A/S finder du et nøje udvalgt sortiment af glasmontre, så du på en elegant måde kan udstille dine sportspræmier, uanset om det gælder pokaler,  statuetter og sportsfigurerpokalfade eller måske diverse fodboldpræmier. Vælg blandt flere forskellige modeller og størrelser.  

Beskyt dine værdifulde genstande med en glasmontre

Der er mange fordele ved at købe en glasmontre fra Jydsk Emblem Fabrik A/S.  Ikke alene sikrer den, at dine sportspræmier tager sig godt ud – du sikrer også, at de præmier, som du har kæmpet så hårdt for, ikke bliver støvede eller snuskede at se på. At opbevare dem i en glasmontre er dermed også en smart måde at beskytte dine pokaler, så de holder i mange år frem. 

Vores glasmontrer har hylder af glas og glaslåger, som giver et let og elegant look. Glashylderne er desuden flytbare, så du kan justere højden, hvis du har pokaler eller statuetter i forskellige størrelser. Køber du et montre hos os, så kan du vælge i blandt forskellige størrelser, og i sortimentet finder du desuden en glasmontre med lås. Til alle vores glasmontrer medfølger der selvfølgelig også et ophæng til din væg. 

Gør din glasmontre personligt med et tryk eller indgravering 

  • ønsker du at gøre din glasmontre mere personligt med eget logo eller andet tryk? I vores sortiment finder du et montre med en baldakin på fronten, som netop gør det muligt at få et tryk på. Skal din montre stå i det lokale klubhus, er det eksempelvis oplagt at indgravere klubhusets navn på fronten. Hvis I har eget logo, så kan vi påtrykke dette på glasmontret. 

Skal glasmontret pynte hjemme i stuen eller måske på dit kontor? Så kan du også vælge at få påtrykt et citat, der beskriver vejen til dine sejre eller andre opmuntrende ord. Uanset hvad du ønsker, så er vi altid klar til at hjælpe dig med at finde frem til den helt rette løsning for dig. Husk, at vi hos Jydsk Emblem Fabrik A/S også tilbyder indgravering af dine sportspræmier, så du kan skabe helt unikke sportspræmier til enhver begivenhed.

Vi har præmien, der matcher dine behov

Skal du planlægge en stor fodboldturnering og mangler de rette medaljer? Eller leder du efter den helt rette vandrepokal? Eller måske en sjov præmie til månedens medarbejder? Hos Jydsk Emblem Fabrik A/S har vi et væld af forskellige emblemer, sportspræmier og navneskilte. Se blandt andet vores: 

Vores store udvalg giver dig mange muligheder, når det kommer til at sætte prikken over i’et, når store som små begivenheder skal fejres. 

Har du spørgsmål til din nye glasmontre? 

Hos Jydsk Emblem Fabrik A/S rådgiver vi til den helt store guldmedalje. Vores erfarne medarbejdere sidder altid klar til at hjælpe og vejlede dig under hele købsprocessen. Har du specielle ønsker din ordre, er vi naturligvis også samarbejdsvillige. Kontakt os, så finder vi en løsning, der dækker dine behov.