En sammensætning af flere gaver er ideel til dig der ikke ønsker at udvælge en specifik julegave til medarbejderne, men gerne vil have at de selv kan vælge netop den gave der passer til dem. Dette er også kendt som en valggaveshop. 
Vores valggaveshop henvender sig både til dig som har 5 medarbejdere og til dig der har 500 medarbejdere. 

Selvom om spændingen ikke er så stor når gaven selv vælges, så ser vi at det er en meget populær løsning – både for dig som arbejdsgiver, men også for den enkelte medarbejder. 
 
En valggaveshop er også det gode valg til dig der har mange forskellige medarbejdere eller køber ind til en større virksomhed, da løsningen kan indeholde alt fra den spiselige gave, brugskunst til tøj. Det er kun fantasien der sætter grænser når den perfekte julegave skal vælges.

Tre prisklasser

Vores valggaveshop er opdelt i tre prisklasser. Se udvalget af gaver i de tre kategorier ved at klikke på et de tre links.

Kontakt

Har du spørgsmål til vores valggaveshop, ønsker du at bestille julegaver til din virksomhed eller har du brug for hjælp til at finde den bedste løsning til din virksomhed? Kontakt os på info@jef.dk eller ring til os på 70274111.