Badge med logo 25 mm

Varenummer: 40000BA25
 
DKK 16,11
DKK 12,89 ekskl. moms
 •  
Mest populære Badges
 • Badges til enhver lejlighed

  Mangler du de helt rette badges med din virksomhed eller forenings logo? Eller måske skal din sportsklub til udlandet, hvor I gerne vil have badges, som I kan bytte med de konkurrerende lande, og dermed skabe venskaber og minder for livet? I så fald er du kommet til det helt rette sted. Hos Jydsk Emblem Fabrik A/S har du nemlig mulighed for at designe dine helt egne badges med dit ønskede logo, billede eller budskab på.

  Design dine egne badges 

  Det er meget simpelt at bestille badges her hos os. Du vælger selv dit design. Alt du skal gøre er at blot at vælge hvilken størrelse, du ønsker, at dit badges skal komme i – vores størrelser er fra 25 mm til 90 mm. Herefter skal du blot uploade dit ønskede logo eller layout på max 8 MB. Til sidst skal du vælge, hvor stor din ordre skal være og tilføje din ordre til kurven. Nemmere bliver det altså ikke.

  Husk, at når du skal uploade et billede eller tekst, så skal det være på et trykklart materiale for at opnå det bedste slutresultat. Upload derfor gerne en vektoriseret ai. eller eps fil i menuen til højre. Alternativt opkræves du tillæg for rentegning, for vi vil naturligvis ikke have at du modtager badges, der har en dårlig billedkvalitet. 

  Er du i tvivl om hvad en vektoriseret fil er?

   

  Prisvenlige badges med eget logo købes her 

  Uanset om du køber som virksomhed, forening eller sportsklub, så kan vi være dig behjælpelige med bestillingen. Vi kan nemlig præsentere et bredt sortiment af markedsførende og promoverende artikler, der vil være oplagte til både konkurrencer og konferencer. Og prisen er heller ikke urimelig. Vi har nemlig presset prisen på vores badges helt i bund.

  Vær opmærksom på, at Jydsk Emblem Fabrik A/S’s minimumsordren er på 100 styks. Men bestil endelige flere –  for jo flere du bestiller, jo billigere bliver prisen også per badge. Hvis du er i tvivl om, hvordan du uploader dit logo korrekt, så tag endelig fat i os - vi sidder klar til at vejlede dig. 

  Køb dine badges hos Jydsk Emblem Fabrik A/S

  Vores forskellige slags badges sættes fast på dit tøj med en påmonteret sikkerhedsnål. Vores badges kan bruges til mange forskellige formål. De kan sættes på skoletasken eller gives som en sjov og personlig gave. Men du har også mulighed for at skabe opmærksomhed om netop det formål, du ønsker. Det kan for eksempel være din tilstedeværelse som virksomhed eller en særlig turnering. 

  Hos Jydsk Emblem Fabrik A/S har vi mere end 130 års erfaring. Vi har derfor også prøvet lidt af hvert indenfor fremstillingen af flere forskellige varianter af badges, vognmønter, stofmærker og meget andet, og vi ved, at de rette badges kan være med til at skabe den helt rette omtale og blikfang. 

   

  Har du spørgsmål til vores badges? 

  Hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse du skal bestille ordren i, eller hvor store dine badges skal være, så er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os. Vi hjælper dig gerne med at løse både store og små problemer. Ved at handle hos os kan vi nemlig både garantere dig produkter og kundeservice i høj kvalitet. Vi ser frem til at høre fra dig!

  OBS!

  Hos Jydsk Emblem Fabrik A/S er standardleveringen for badges med eget logo cirka tre til fem ugers. Hvis du har brug for hurtigere levering, så kontakt os – så finder vi en løsning, der opfylder dine behov. 

  Vær desuden opmærksom på, at der kommer et opstartsgebyr på 260 kroner uanset størrelsesorden. • Højde 100, 150, 25, 32, 38, 45, 50, 56, 65, 75, 90
  Bredde 100, 150, 25, 32, 38, 45, 50, 56, 65, 75, 90
  Brand Jydsk Emblem Fabrik