Militærartikler

Mangler du ordensbånd eller medaljer til forsvaret? Ordensbånd bæres traditionelt af militæret på soldaters uniformer som en særlig hæder og anerkendelse. Hos Jydsk Emblem Fabrik A/S kan du finde et bredt og varieret udvalg. Vi fører både ordensbånd, krydsbåndmedaljer og meget mere i god og holdbar kvalitet.

Udvalgte varer

Mest populære
Lommemærke 1
LM1
Standard salgspris DKK 48,75
Fra DKK 27,50 / stk. inkl. moms
DKK 22,00 ekskl. moms
Militære gummimærker
H-GM1
Standard salgspris DKK 35,00
Fra DKK 20,00 inkl. moms
DKK 16,00 ekskl. moms
Shadow box (A3) Shadow box (A3)
D21
Standard salgspris DKK 625,00
Fra DKK 375,00 / stk. inkl. moms
DKK 300,00 ekskl. moms
Heraldisk skjold
H-12516
Standard salgspris DKK 825,00
Fra DKK 392,00 inkl. moms
DKK 313,60 ekskl. moms
Coins
H-CN1
Standard salgspris DKK 73,75
Fra DKK 28,75 inkl. moms
DKK 23,00 ekskl. moms
Shadow box (A4) Shadow box (A4)
D22
Standard salgspris DKK 525,00
Fra DKK 315,00 / stk. inkl. moms
DKK 252,00 ekskl. moms
Broderet stofmærke 76-100 mm
STOFB4
Standard salgspris DKK 50,05
Fra DKK 10,53 / Stk. inkl. moms
DKK 8,42 ekskl. moms
Viser 1 til 7 af 7

Bemærk: Ved fremstilling af specialordre opkræves betaling, når fremstilling påbegyndes.

Vi anbefaler at indsende ordensbånd og lign. som en pakke og ikke som et brev, for at undgå bortkomst under forsendelsen. Jydsk Emblem Fabrik A/S ;tager ikke ansvar for bortkomst som følge af forsendelse med brevpost.

Ordensbånd 

Mangler du ordensbånd eller medaljer til forsvaret? Ordensbånd bæres traditionelt af militæret på soldaters uniformer som en særlig hæder og anerkendelse. Hos Jydsk Emblem Fabrik A/S kan du finde et bredt og varieret udvalg. Vi fører både ordensbånd, krydsbåndmedaljer og meget mere i god og holdbar kvalitet.

 

Køb de rette ordensbånd og medaljer hos Jydsk Emblem Fabrik A/S

I vores udvalg finder du naturligvis det klassiske dannebrogordenens ordensbånd, som er hvidt med røde kantstriber. Udover vores udvalg af ordensbånd og medaljer, så finder du også øvrige produkter som heraldiske skjoldelommemærker samt mærker i stof og gummi, der kan sys på uniformen hos os.

Når du køber dine ordensbånd hos Jydsk Emblem Fabrik A/S, har du naturligvis også mulighed for at personliggøre alle produkterne med dit helt eget design eller logo på forsiden eller på bagsiden, som du blot skal uploade ved bestilling. På den måde kan produkterne nemlig bruges til mange forskellige formål. 

Skal ordens- eller krydsbåndet personliggøres, så tilbyder vi også kantgravering på din medalje. Dermed kan du sætte dit helt eget præg på produktet, hvor eksempelvis modtagerens navn samt dato for overrækkelse er oplagt at indgravere.

Vi forhandler også pudseklude til dine medaljer i sølv og forgyldt metal, så modtageren kan vedligeholde medaljen på bedste vis. Derudover finder du shadow-boxes i flere størrelser, som er et flot display til opbevaring af medaljer, ordensbånd og andre fortjenester, der beskyttet dine medaljer mod ridser og støv.

Har du spørgsmål til vores bånd og fortjenstmedaljer?

Med mere end 130 års erfaring er Jydsk Emblem Fabrik A/S blandt de få skandinaviske virksomheder, som stadig opretholder egenproduktion af medaljer, ordensbånd og andre sportspræmier. Vores nøje udvalgte leverandører er din garanti for god kvalitet, når du handler hos os. Så hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til at vælge de helt rette produkter, så er mere end velkommen til at kontakte os. Vores dygtige medarbejdere sidder klar til at give dig professionel vejledning under købsprocessen.

Kom med i fællesskabet - Del din interesse med andre på Facebook

Har du en interesse for ordensbånd og andet uniformstilbehør, så er vores facebookgruppe måske lige noget for dig. Her kan du dele din interesse med andre. Derudover kan du stille spørgsmål og vidensdele med gruppens medlemmer. Grupper hedder 'Soldatens ABC - Ordensbånd | Krydsbånd | Medaljer | Uniformstilbehør'.

Du kan også tilmelde dig gruppen ved at trykke her

Mest populære Militærartikler