Pins og emblemer

I over 130 år har vi hos Jydsk Emblem Fabrik A/S fremstillet emblemer,  pokaler og medaljer til dansk sports- og foreningsliv samt til store dele af det danske erhverv.

Vi har altid fokus på vores kunder, og ønsker at tilbyde et bredt sortiment. Desuden sørger vi for, at prisen er lav og kvaliteten i top.

Vi mener nemlig ikke, at høj kvalitet behøver vælte dit budget. 

Udvalgte varer

Pins og Emblemer

Skal træningstøjet udsmykkes med et stofmærke med eget logo? Eller mangler du de helt rette slipsenåle, der på elegant og diskret vis kan promovere din virksomhed? Hos Jydsk Emblem Fabrik A/S kan du finde et stort udvalg af emblemer. Hvad enten du er på udkig efter pins eller vognmærker, så kan du finde det hos os.

Er du tilhænger af en dansk fodboldklub? Eller ønsker du din forenings logo trykt på tøj? Så kan du med fordel se lidt nærmere på vores broderede og vævede stofmærker. Mulighederne er uendeligt mange – faktisk er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan bruge produkterne til. 

 

I over 130 år har vi hos Jydsk Emblem Fabrik A/S fremstillet emblemer,  pokaler og medaljer til dansk sports- og foreningsliv samt til store dele af det danske erhverv. Vi har altid fokus på vores kunder, og ønsker at tilbyde et bredt sortiment. Desuden sørger vi for, at prisen er lav og at vi anvender metal, træ, plast og andre materialer i højeste kvalitet. Vi mener nemlig ikke, at høj kvalitet behøver at vælte dit budget. 

Find alt indenfor badges, slipsenåle og vognmønter hos os 

Hvad enten du leder efter badges, som du kan få specialdesignet til virksomheden med eget logo og layout, eller du er på udkig efter vognmønter, som du kan uddele i forbindelse med møder, messer og lignende, så kan du finde det hele – og mere til – hos Jydsk Emblem Fabrik A/S.

Uanset om du skal bruge din emblemer som smykker, kendetegn eller noget helt tredje, kan du være sikker på, at du i vores sortiment kan finde det rette. Vi har artikler i alt fra sølv til guld, og når du handler hos os, er der garanti for skarpe priser og høj kvalitet.

Køb stofmærker til din uniform eller sportsdragt 

Hos Jydsk Emblem Fabrik A/S har vi stor erfaring med levering og fremstilling af forskellige typer af stofmærker. Vi leverer både til sports- og foreningslivet samt danske soldaterforeninger – herunder Forsvaret, Hjemmeværnet og De Danske Garderforeninger. Vi fremstiller desuden både broderede stofmærker og vævede stofmærker, der kan laves specifikt efter dine ønsker. Upload blot dit ønskede logo, og vælg størrelsen på dit stofmærke. Så tag et kig i vores udvalg, og vælg netop de stofmærker, der passer til dine behov. 

Skal dit stofmærke påsættes en trøje, taske eller lignende? Du vælger selv, om din bagside skal bestå af lim, tape eller velcro. Vil du vide mere om, hvad forskellen er på alle vores mærker? Du kan læse meget mere om fremstillingen af vores stofmærker her. 

Vælg mellem pins og andet tilbehør

Leder du efter de helt rette pins? Vi har et væld af forskellige muligheder, når det kommer til pins og emblemer. Hos os kan du både vælge mellem specialfremstillinger og standardløsninger. Det giver dig god mulighed for at finde netop de pins, der passer til dine behov.  

 

Vores specialfremstillede emblemer er opdelt i fire kategorier:

 

  • Emblemer med hård emalje
  • Emblemer med blød emalje
  • Emblemer uden emalje
  • Emblemer med offset tryk

 

Vores hårde emalje, som er lavet af glas, er de mest traditionelle på markedet. Her er kvaliteten helt i top. Leder du efter et billigere alternativ, så er den bløde emalje et rigtig godt bud. Er du i tvivl om hvilken af de ovenstående kategorier, du skal vælge, så kan du læse vores guide om typer af emblemer her.

 

Få dine emblemer indgraveret

Skal du have indgraveret dit logo på dine badges, vognmønter eller pins? hos Jydsk Emblem Fabrik A/S har du mulighed for at få dit emblem graveret med netop det tryk, der passer til dig. Det er ikke alene elegant men også en diskret måde at promovere din virksomhed på, når du for eksempel er til kundemøde, eller repræsenterer dit firma til en konference, messe eller lignende. Få for eksempel indgraveret dit firmanavn på slipsenålen, og fuldend dit udtryk med et par manchetknapper. Knapperne fremstiller vi selvfølgelig efter dit behov, hvad enten du ønsker med eller uden logo.

Er det sportspræmier, du står og mangler? Så er det da heldigt, at vi har et kæmpe udvalg af medaljer, pokaler og meget mere på lager. Skal du bruge dine produkterne i en rygende fart? Hos Jydsk Emblem Fabrik A/S er du garanteret hurtig levering. Så læg den rette medalje eller pokal i kurven, og glæd dig til at modtage dine emblemer inden længe. 

Kan vores kundeservice hjælpe dig? 

Jydsk Emblem Fabrik A/S er en virksomhed med årelange traditioner indenfor fremstillingen af blandt andet emblemer og sportspræmier.

Vi har mere end 130 års erfaring indenfor markedet, så hvis du har spørgsmål eller mangler information i forbindelse med dit køb af emblemer eller andet på vores hjemmeside, så kan vores kompetente medarbejdere i kundeservice helt sikkert hjælpe dig. Du kan finde vores kontaktoplysninger her.  

Er du på udkig efter et godt tilbud eller en skarp pris? Vi giver ofte fordelagtige stykpriser på vores emblemer. Det kommer dig blandt andet til gode, hvis det er hele foreningen eller din store virksomhed, der skal bruge et emblem. Du kan se de gode priser under de enkelte produkter.

 

Mest populære Pins og emblemer