Merchandise

Med reklameartikler, også kendt som merchandise, har du mulighed for at flytte din promotion og marketing ind på kontoret, i hjemmet eller ved diverse udstillinger hos allerede eksisterende og potentielle kunder. 

Udvalgte varer

Mest populære
Ziva regnponcho til engangsbrug med opbevaringspos Ensfarvet sort
PF-10042900
Standard salgspris DKK 6,15
Fra DKK 5,35 / Stk. inkl. moms
DKK 4,28 ekskl. moms
Lemon/ingefær øko shots
H-MM2022-19
 
DKK 31,23 inkl. moms
DKK 24,98 ekskl. moms
Moneta klikkuglepen i aluminium Ensfarvet sort
PF-10710500
Standard salgspris DKK 3,90
Fra DKK 3,29 / Stk. inkl. moms
DKK 2,63 ekskl. moms
Lago nøglesnor med sikkerhedssplit Ensfarvet sort
PF-10219300
Standard salgspris DKK 8,61
Fra DKK 7,31 / Stk. inkl. moms
DKK 5,85 ekskl. moms
Borneo kuglepen af bambus Naturfarvet, Ensfarvet sort
PF-10632200
Standard salgspris DKK 5,03
Fra DKK 4,23 / Stk. inkl. moms
DKK 3,38 ekskl. moms
Cool antistressbold Blå
PF-10210001
Standard salgspris DKK 7,79
Fra DKK 6,75 / Stk. inkl. moms
DKK 5,40 ekskl. moms
Spectrum A5 hardcover notesbog Ensfarvet sort
PF-10690400
Standard salgspris DKK 19,89
Fra DKK 17,06 / Stk. inkl. moms
DKK 13,65 ekskl. moms
Classic L softcover notesbog - prikket Ensfarvet sort
PF-10716600
Standard salgspris DKK 94,30
Fra DKK 86,25 / Stk. inkl. moms
DKK 69,00 ekskl. moms
Viser 1 til 8 af 8
Mest populære Merchandise

Reklameartikler

Med reklameartikler, også kendt som merchandise, har du mulighed for at flytte din promotion og marketing ind på kontoret, i hjemmet eller ved diverse udstillinger hos allerede eksisterende og potentielle kunder. Det er en nem måde at reklamere for dig selv og blive husket på, og hvilken kunde vil ikke elske at modtage en lille gratis gave efter et besøg hos dig?

Hos Jydsk Emblem Fabrik A/S har vi nøje udvalgt vores sortiment af reklameartikler, så du kan finde en bred vifte af brugbart merchandise. Du vil i vores udvalg finde kopper, krustermokoppermuleposerkuglepenne samt meget andet, hvor du desuden også har mulighed at få din virksomheds logo på genstanden. Med en af vores reklameartikler vil dine kunde huske dig med et smil og bestræbe sig på at bevare relationen til dig.

Få reklameartikler med dit logo her

Reklameartikler er produkter, hvormed du eksponerer dit brand og kan gøre potentielle kunder og nuværende kunder interesseret. Reklameartikler er særligt anvendelige ved udstillinger, messer og konferencer, hvor der kommer mange firmaer fra samme branche og det kan være svært at skille sig ud. Dette vil en af vores artikler med dit logo kunne gøre.

Reklameartikler som krus og kuglepenne bliver brugt regelmæssigt på nærmest alle kontorer samt til møder ude af huset, og dermed kan reklameartikler anvendes en som velinkorporeret del af dit kontormiljø og give dig en langvarig eksponering. Med promotionsartikler skaber du opmærksomhed omkring din eksistens samt tiltrækker dig yderligere opmærksomhed.

Men det, at du giver dine kunder brugbare produkter eller en lille firmagave, skaber faktisk værdi for deres hverdag og jeres relation til hinanden. Fx når du giver en termokop med dit logo til en kunde, så bliver kunden mindet om din virksomhed og jeres relation, hver gang de benytter sig af det.

Ønsker du kopper, krus, termokopper eller muleposer med logo?

Hvad end du ønsker at investere i og smække dit logo på, så kan du gøre det her. Mulighederne er mange og du finder blot et udsnit af dem i vores sortiment – alt fra bestsellers- og basic-kollektioner som armbånd, vognmønter, keyhangers til sæsonartikler som reflekser og solbriller. Derudover kan du også finde et udvalg af paraplyertaskerdrikkedunke og andre praktiske reklameartikler, som både medarbejdere og kunder vil elske at have ved hånden.

Din promotion starter hos Jydsk Emblem Fabrik A/S

Er du klar til at starte din promotion? Eller har du allerede et par idéer, du gerne vil have hjælp til at føre ud i livet? Det er kun din fantasi, der sætter grænser for hvilke reklameartikler, du kan ønske dig, og hvis du ikke lige finder den reklameartikel, som du havde i tankerne, kan vi hos Jydsk Emblem Fabrik A/S hjælpe.
Tøv ikke med at kontakte os på enten tlf. +45 70 27 41 11 eller via mail info@jef.dk. Vores dygtige sælgere sidder altid klar til at finde den helt rigtige løsning til dig.