Vimpler bruges bl.a. til venskabskampe, hvor holdlederne bytter klubvimpler som en tradition. Vimplen som modtages, bliver således et minde om venskabskampen og pynter flot i klublokalet, men der kan være stor forskel på vimplerne – både i forhold til valg af materiale, farver og udformning.

I denne guide gennemgås tre typer af vimpler, der har hver deres udtryk.

Dansk-producerede vimpler

De dansk-producerede vimpler bliver, som navnet indikerer, produceret her i Danmark – på vores fabrik i Malling. De bliver tegnet, designet, trykt på vores storformat printere, udskåret og syet på vores fabrik og fremstilles i 100 % polyesterstof, 280 gr./m2.

Det er en vimpel, som passer til dig, der gerne vil have en simpel vimpel og ikke vil have for mange designovervejelser – der skal her blot tages stilling til størrelse, om det skal være enkel- eller dobbeltlags materiale og selvfølgelig hvilke farver, der skal bruges. Derudover kan du vælge hvilken farve snoren skal have – vælg mellem 5 forskellige.

Denne type vimpel er desuden ideel til dig, der står og mangler en vimpel i en fart, men stadigvæk gerne vil have en smule indflydelse på designet – alternativet til denne vimpel er vores last minute vimpler, som produceres på en lidt anden måde. Der er altid en fast pris uanset valg af farver.

Special producerede vimpler

Denne type vimpel passer til dig, hvor kun det bedste er godt nok. De bliver fremstillet i udlandet, på særligt udvalgte fabrikker og lige efter dine ønsker. Det er en vimpel, hvor valgmulighederne er mange, men det betyder naturligvis en længere leveringstid. Dette er den ideelle løsning til dig som har strenge krav til det visuelle udtryk og som ønsker at sammensætte en vimpel der er unik for din klub.

 

Som udgangspunkt er der tre størrelser at vælge i mellem, samt følgende muligheder:

  • Træstang
  • Metalstang
  • Med eller uden fryns
  • Ens tryk på begge sider
  • Andet tryk på bagsiden
  • Formen – trekant, firkantet, firkantet med spids
Men det er egentlig kun fantasisen der sætter grænser. Denne type vimpel fremstillet i dobbelt satin og giver et mere eksklusivt udtryk. Se mere her eller skriv til info@jef.dk og hør mere.

Last minute vimpler

Som navnet indikerer, så er denne type til dig som er ude i sidste øjeblik, men som gerne vil have frynser og satin. Der er et begrænset antal muligheder da denne type vimpel er produceret i hvid dobbelt satin; det er herpå logo og/eller tekst bliver påtrykt. I sortimentet er der fire vimpler med hver deres farve i frynser og med træstang, samt en mindre vimpel i hvid dobbelt satin og med hvide frynser. Den mindste af de fem leveres ikke med træstang.

Se sortimentet her.