Glas Statuette 280 mm

Varenummer: 16-913
.
DKK 691,25
DKK 553,00 ekskl. moms
 • Dråbeformet glasstatuette

  Denne glasstatuette har en helt klassisk dråbeform.
  Den er lavet helt i glas og fremhæver tekst og logo på fornemste vis. Tekst kan blive graveret eller trykt på statuetten alt efter behag.

  Gravering
  Du vælger gravering i menuen ”Vælg gravering eller tryk”. Vær opmærksom på at der ved valg af gravering bliver både motiv og tekst lasergraveret direkte på statuetten. Det betyder at det er uden farve.
  Der kommer en tillægspris pr statuette ved valg af gravering, se denne tillægspris i menuen ”Vælg gravering eller tryk”. Husk at uploade logo eller motiv som en .ai eller .eps fil.

  Digitaltryk
  En anden mulighed er at få trykt logo og/eller tekst på statuetten. Dette giver mulighed for at få det i farver.
  Du vælger dette i samme menu som du vælger gravering. Ligesom med gravering kommer der en tillægspris pr. statuette ved valg af digitaltryk. Husk at uploade motivet eller logoet som en .ai eller .eps fil.

  Opstilling af graveringen eller tryk
  Motiv og tekst vil som udgangspunkt blive placeret med motivet øverst og tekst under – hvis begge dele er tilvalgt. Derudover vil det blive centret – se billedet ovenfor. Ønsker du en anden opstilling noterer du dette i kommentarfeltet ved checkout.

  Opstartsgebyr og layout
  Inden statuetten produceres vil der komme et layout til godkendelse. Opstartsgebyret dækker over omkostningerne for udarbejdelse af ét layout.

  Fås i flere størrelser
  220 mm
  245 mm
  280 mm

  OBS. Leveringstiden er 3-5 hverdage efter godkendt layout.
  Du kan til enhver tid følge med i ekstraomkostninger under ”Tillægspris”.

 • Højde 280
  Farve Transparent
  Leveringstid 2 - 3 dage
  Brand Jydsk Emblem Fabrik