Statuette Glas Polar Star 205 mm

Varenummer: 18-0401
 
DKK 543,90
DKK 435,12 ekskl. moms
 •  
 • Polar Star

  Denne glasstatuette har fået navnet Polar Star, inspireret af diamanten Polar Star Diamond, pga. stjernen øverst på statuetten.

  Polar Star har en stor rektangulær flade, der giver god mulighed for gravering af både logo og flere linjers tekst. Statuetten er fremstillet i ét stykke, hvor bundens tykkelse gør at den står stabilt – både på bordet, trofæhylden eller et helt tredje sted. Stjernen øverst er blank poleret og påsat statuetten.

  Eget logo
  Som vist på billedet er det muligt at få graveret eget logo eller andet motiv på statuetten. Som udgangspunkt vil logoet blive placeret over teksten.

  Upload logo eller motiv i menuen til højre. Husk, upload logo som en .ai eller .eps fil.

  Ved valg af logo kommer der en tillægspris og et opstartsgebyr. Opstartsgebyret dækker omkostningerne ved udarbejdelse af ét layout.

  Gravering
  Prisen er inkl. gravering af tekst. Den ønskede tekst indtastes i menuen ”Gravering” til højre. Har du et særligt ønske til en skrifttype bedes du kontakte os på 70274111 eller info@jef.dk

  Vær opmærksom på at der ikke kommer layout til godkendelse hvis der vælges ren tekst. Dette sker kun ved tilkøb af logo.

  Materiale: Krystal
  Størrelse(r): Vælg mellem 185 mm, 205 mm og 220 mm.
  Leveringstid: 1-2 uger, men dette er en bestillingsvare, så leveringstiden kan være længere.

 • Højde 185, 205, 220
  Farve Transparent
  Materiale Glas
  Leveringstid 2 - 3 dage
Mest populære Glasstatuetter