Emblem 14 mm forgyldt m. hvid emalje

Varenummer: JEF161GE
 
DKK 52,94 / Stk.
DKK 42,35 ekskl. moms
 •  
 • Elegant logo pin med emblem - 14 mm

  Forgyldt logo pin med hvid emalje og blandt vores mindste logo pins ekspres. Med den hvide emalje har denne pin et elegant udtryk. Overfladen gylden, men findes også i sølv. Logoet vil fremstå tydeligt pga. den hvide baggrund.

  Størrelsen på denne pin gør at den samtidig er diskret på jakken eller trøjen. Den påsættes med en kort nål og en særlig gummilukning. 

  Påtrykt logo
  Som på vores øvrige logo pins er det muligt at tilvælge tryk af logo eller andet motiv. Vælg tryk med op til fire farver i menuen ”Tryk af logo”. Her ses desuden tillægspriserne.

  Efter valg af antal farver uploades logoet som en .ai eller .eps fil. Mod betaling kan vi rentegne logoet for dig. Kontakt os for flere informationer.

  Vær opmærksom på at der ved valg af tryk kommer et opstartsgebyr på 350 kr. Dette opstartsgebyr dækker omkostningerne i forbindelse med udarbejdelse af ét layout.

  Er du i tvivl om hvad en vektoriseret fil er?  Tilkøb

  En æske eller et etui gør det nemt at opbevare din logo pin når den ikke er i brug eller hvis den skal gives som en gave. Vi har gjort det nemt at tilkøbe æsker der passer perfekt til denne størrelse af logo pins. Se mere i menuen ”Vælg æske”.

  Materiale: Støbt metal, forgyldt med emalje
  Størrelse: Ø 14 mm
  Leveringstid: 3 - 5 hverdage efter godkendt layout
  Andet: Der er en minimumsbestilling på 10 stk.
  Tilkøb: Beskyt din pin når den ikke bruges med en æske eller et etui

  Ledte du efter denne pin med en diameter på 17 mm? Så klik her.

  Er du i tvivl om dette er den rette logo pin ekspres til dig? Vores medarbejdere sidder klar på telefonnummer +45 70 27 41 11 eller mail  info@jef.dk til at hjælpe og vejlede.

 • Højde 14
  Farve Guld
  Bredde 14
  Materiale Forgyldt metal, Emalje
  Leveringstid 3-5 hverdage
  Brand Jydsk Emblem Fabrik
Mest populære Logopins