Emblem 17 x 17 mm forgyldt m. hvid emalje

Varenummer: JEF164GE
 
DKK 52,94 / Stk.
DKK 42,35 ekskl. moms
 •  
 • Kvadratisk logo pin ekspres

  Med en størrelse på 17 x 17 mm og med hvid emalje har denne logo pin et mere traditionelt look, men adskiller sig stadigvæk fra de runde logo pins. Det traditionelle i looket kommer fra den hvide emalje, som minder om traditionelle emaljeemblemer.

  Ønsker du et udtryk, der adskiller sig fra de traditionelle emaljeemblemer, men hvor det stadigvæk er en logo pin ekspres? Vi har en pin på 17 x 17 mm, men i sølv – klik her.

  Størrelsen på denne logo pin er et ekstra plus, da det giver den en større overflade til tryk af logo. Størrelsen placerer den blandt vores større logo pins, men uden at den er for dominerende.

  Påtrykt logo
  Som navnet antyder, er vores logo pins en god løsning til dig der gerne vil have påtrykt dit logo. I menuen til højre kan du tilvælge tryk af logo – vælg tryk med op til fire farver.

  Ved valg af tryk kommer der et opstartsgebyr på 350 kr. Dette gebyr dækker omkostningerne for udarbejdelse af ét layout. Bemærk, at logo eller andet motiv uploades som en .ai eller .eps fil.

  Er du i tvivl omkring logoet og har brug for hjælp til rentegning så tag endelig kontakt til os.

  Er du i tvivl om hvad en vektoriseret fil er?


  Tilkøb
  Det er muligt at tilkøbe æsker som passer til denne størrelse pin. En æske gør opbevaringen nem og fungerer også godt hvis den skal gives som gave.

  Materiale: Støbt metal, forgyldt med emblem
  Størrelse: 17 x 17 mm 
  Leveringstid: 3 - 5 hverdage efter godkendt layout
  Andet: Der er en minimumsbestilling på 10 stk.
  Tilkøb: En velourpose i blå er god til opbevaring af din pin når den ikke sidder på jakken

  Ledte du efter denne pin med målene 12 x 12 mm? Så klik her.

  Er du i tvivl om dette er den rette logo pin ekspres til dig? Vores medarbejdere sidder klar på telefonnummer +45 70 27 41 11 eller mail  info@jef.dk til at hjælpe og vejlede.

 • Højde 17
  Farve Guld
  Bredde 17
  Materiale Forgyldt metal, Emalje
  Leveringstid 3-5 hverdage
  Brand Jydsk Emblem Fabrik
Mest populære Logopins