Emblem 19 mm forsølvet m. hvid emalje

Varenummer: JEF169SE
 
DKK 52,94 / stk.
DKK 42,35 ekskl. moms
 •  
 • Forsølvet pin med ekstra plads til logoet

  Med en Ø 19 mm er denne logo pin er blandt de største logo pins og giver dig en ekstra stor trykoverflade. Den hvide emalje sikrer, at dit logo bliver flot præsenteret, og med den forsølvede kant får denne pin et elegant udtryk.

  Påtrykt logo
  Du vælger tryk af logo i menuen til højre – vælg op til fire farver. I samme menu finder du også tillægspriserne. Vær opmærksom på opstartsgebyret som tillægges i forbindelse med valg af tryk på 350 kr. Dette gebyr dækker omkostningerne for udarbejdelse af ét layout.

  Husk, upload logo som enten en ai eller eps fil i menuen til højre. 
  Mod tillæg kan vi hjælpe med rentegning af dit logo. Kontakt os for flere informationer, enten på telefon eller på mail.

  Er du i tvivl om hvad en vektoriseret fil er?


  Tilkøb

  Tilkøb en æske og pas på dine logo pins når de ikke bruges eller mens de opbevares til fremtidige events. Det er også ideelt med en æske, hvis du giver en logo pin til en samarbejdspartner.

  Materiale: Støbt metal, forsølvet og med hvid emalje
  Størrelse: Ø 19 mm
  Leveringstid: 3 - 5 hverdage efter godkendt layout
  Andet: Der er en minimumsbestilling på 10 stk.
  Tilkøb: Mulighed for at tilkøbe et etui eller en æske – se udvalgte i menuen ”Vælg æske” eller hele udvalget af æsker her

  Er du i tvivl om dette er den rette logo pin ekspres til dig? Vores medarbejdere sidder klar på telefonnummer +45 70 27 41 11 eller mail  info@jef.dk til at hjælpe og vejlede.

 • Højde 19
  Farve Sølv
  Bredde 19
  Materiale Forsølvet metal, Emalje
  Leveringstid 3-5 hverdage
Mest populære Logopins