Emblem 20 x 12 mm m. hvid emalje

Varenummer: H-JEF850
 
DKK 45,38
DKK 36,30 ekskl. moms
 •  
 • Vores mindste logo pin ekspres

  Denne logo pin ekspres er vores mindste af vores logo pins ekspres. Den er ideel til at vise virksomhedens logo på en diskret måde.

  Som nålen er placeret, kan denne pin både bruges hvor logoet er på højkant eller hvor den vendes vandret. Se eksempler på hvor den er vendt på højkant i billede serien. Disse eksempler viser desuden, at det er muligt at få fuldfarvet tryk. Angiv i kommentarfeltet ved checkout hvordan dit design skal vendes.

  Påtrykt logo
  I menuen "Tryk af logo" vil du se, at det er muligt at vælge tryk med op til fire farver. I samme menu finder du desuden tillægspriserne. 

  Vi gør opmærksom på, at der kommer et opstartsgebyr på 350 kr, som dækker omkostninger for udarbejdelse af ét layout. Logo uploades som en .ai eller .eps fil i menuen til højre. Mangler du hjælp til rentegning af dit logo? Kontakt os og hør om mulighederne, samt prisen for rentegning af logoet. 

  Er du i tvivl om hvad en vektoriseret fil er?


  Materiale
  : Støbt metal, forsølvet og med hvid emalje
  Størrelse: 20 x 12 mm (H x B) 
  Leveringstid: 3 - 5 hverdage efter godkendt layout
  Andet: Der er en minimumsbestilling på 10 stk.
  Tilkøb: Mulighed for at tilkøbe et etui eller en æske, f.eks. et sort etui i læderlook

  Er du i tvivl om dette er den rette logo pin ekspres til dig? Vores medarbejdere sidder klar på telefonnummer +45 70 27 41 11 eller mail  info@jef.dk til at hjælpe og vejlede.

 • Højde 20
  Farve Guld, Sølv
  Bredde 12
  Materiale Forgyldt metal, Emalje, Forsølvet metal
  Leveringstid 3-5 hverdage
  Brand Jydsk Emblem Fabrik
Mest populære Logopins