Vores gaveæsker med Petit Fours, Pralinéere eller Drageé indeholder både klassiske, men også innovative smagssammensætninger.
Chokoladens kakakoindhold er på op til 70% kakao.
Marcipanen er lavet på spanske Valencia mandler ca. 66 %
8 stk. blandede petit four
Bestående af:
Petit four classic mørk
Petit four med lakrids
Petit four med amarenatrøffel
Petit four med amaretto
Petit four lys classic
Mørk chokolade min. 60% kakaotørstof
Lys chokolade min. 30,6% kakaotørstof
Ingredienser: Mandler, sukker, glukosesirup, vand, kakaomasse, kakaosmør, emulgator (Sojalecithin), naturlig vanilje aroma, sødmælkspulver, hasselnødder, veg. fedtstof (helt hærdet palmekerne), vallepulver, mælkesukker, fedtfattig kakao, kirsebær, amarena juice, glukose/frugtose sirup, farve (E133, E150, E153, E163), surhedsreg.middel (E330), konservering (E211, E220(Sulfitter)), fløde, sød koncentreret solbærsaft, vodka, salmiak, finsprit 96%, lakridspulver, rørsukkerderivat, majsderivat, skovbær marmelade/pure, invert sukkersirup, appelsin bestanddele, koncentrat af appelsinjuice, fortykningsmiddel (E440), orange skaller, lakridsgranulat, syre (E270), ammoniumklorid, Anethol Natural.
Allergener/spor af: Gluten, mælk, nødder, soja.
Opbevares køligt, tørt og ikke i sollys.
Næringsindhold pr. 100 g.
Energi: 1901 KJ / 454 kcal
Fedt: 29,4 g.
- heraf mættede fedtsyrer: 9,4 g.
Kulhydrat: 42,3 g.
- heraf sukkerarter: 36,6 g.
Protein: 2,2 g.
Salt: 0,31 g.
*Vær opmærksom på minimumsbestilling.
Kontakt
kontakt os for at få mere information om dine muligheder. Skriv til os på info@jef.dk eller ring på 70 27 41 11.