Medalje Gorm den Gamle

Varenummer: H-2010-Eg
 
DKK 31,25
DKK 25,00 ekskl. moms
 •  
 • Gorm den Gamle – medalje med stjerner

  Gorm den Gamle er navnet på denne flotte medalje med både stjerner og halvmåne. Medaljen findes i guld, sølv og bronze, hvilket gør den ideel til begivenheden som skal give præmie til både 1., 2. og 3. pladsen.

  Eget logo eller aktivitetsemblem
  Halvmånen omfavner en cirkel, hvor der er gjort plads til at indsætte et aktivitetsemblem - eller eget logo - med en diameter på 25 mm.
  I menuen til højre kan du vælge mellem mange forskellige aktivitetsemblemer og finde en der passer til den pågældende konkurrence. I samme menu kan du se tillægsprisen for de forskellige emblemer.

  Ønsker du i stedet eget logo, vælger du dette. Vær opmærksom på at der kommer et opstartsgebyr som dækker omkostninger for udarbejdelse af et layout. Derudover er det vigtigt at logoet uploades som en .ai eller .eps fil.

  Gravering af valgfri tekst
  Er et emblem ikke nok, så er der også mulighed for at få graveret en valgfri tekst, maks. 20 tegn, på bagsiden af medaljen.
  Teksten på bagsiden vil blive centreret, hvis ikke andet oplyses. Ønskes en anden opstilling af teksten, så noterer du dette i kommentarfeltet ved checkout.

  Et alternativ til gravering er et klistermærke (label). Du finder de to muligheder i menuen ’Vælg tekst: gravering /label’ til højre.

  Materiale: Metal
  Størrelse: 45 mm i diameter
  Levering: 3-5 hverdage efter godkendt layout

 • Vægt 28,00
  Højde 45
  Farve Sølv, Bronze
  Materiale Metal
  Leveringstid 2 - 3 dage
  Brand Jydsk Emblem Fabrik
Mest populære Medaljer