Pokal Baronen

Varenummer: H-18-2711
 
DKK 233,10
DKK 186,48 ekskl. moms
 •  
Mest populære Pokaler
 • Baronen - Economy Class Pokal

  Baron er en adelstitel der blev indført i Danmark i 1671 og brugt indtil 1849 – bruges dog stadigvæk af efterslægten.- Denne rang er placeret lige under greve. Pokalen her er opkaldt efter denne adelstitel og en sølvpokal der adskiller sig en smule fra de øvrige i sortimentet med det kraftige mellemstykke. Mellemstykket har en mat overflade og udsmykket med blanke detaljer.

  Pokalens store sokkel passer godt til denne kraftige pokal og sikre at pokalen står solidt på enhver hylde. Soklen har en størrelse der giver dig mulighed for at præge pokalen med egen valgfri tekst. Du tilvælger sokkelskilt i menuen til højre ’Sokkeltekst’. Her kan du desuden se tillægsprisen og de to valgmuligheder.

  Emblem eller logo?

  Sæt prikken over i’et med et emblem på toppen af pokalen. Det kan være et aktivitetsemblem, passende til den pågældende sportsgren eller klubbens eget logo.

  Se de mange valgmuligheder af aktivitetsemblemer under ’Aktivitetsemblem / logo’. Ud for hvert emblem ser du tillægsprisen og det er også her du vælger eget logo.

  Vær opmærksom på at der ved valg af eget logo kommer et opstartsgebyr. Derudover skal du huske at uploade logo som en ai eller eps fil.

  Pokalen fås i flere størrelser:
  360 mm
  410 mm
  460 mm

  Vælg den variant du ønsker i menuen til højre.

  Gravering – centeret opstilling
  Som udgangspunkt er teksten på sokkelskiltet centret, men ønsker du en anden opstilling af teksten i forbindelse med valg af sokkelskilt, oplyser du dette i kommentarfeltet ved checkout.

  Materiale:

  Forkromet metal

  Størrelser:

  360, 410 og 460 mm

  Sokkelskilt:

  Ja – vælg mellem to typer

  Emblem/logo:

  Ja

  Gravering:

  Ja – centreret som standard,
  angiv anden opsætning i kommentarfeltet ved checkout

  Gør brug af vores ekspertise

  Er du tvivl om noget? så kontakt os endelig. Vores personale har flere års erfaring med vores kerneområder, så de er super komptente og sidder klar til at give dig den bedste service. 

  Ring på 70 27 41 11 eller skriv på info@jef.dk. 

 • Vægt 564,00 - 948,00
  Højde 365, 410, 460
  Farve Sølv
  Bredde 100, 120, 140
  Leveringstid 2 - 3 dage