Pokal Fairplay

Varenummer: H-20-6722
 
DKK 385,91
DKK 308,73 ekskl. moms
 •  
Mest populære Pokaler
 • Fairplay - First Class Pokal

  Fairplay pokalen fås med en tynd fod som udvides op mod pokalens hoved og skål. Pokalen har et moderne look og er blandt vores nyeste pokaler i vores sortiment. 

  Pokalen har både et låg hvorpå der kan sættes et aktivitetseblem eller eget logo, samt to flotte "ører", der løfter pokalens overordnede udtryk.  

  Pokalen fås i flere størrelser

  540 mm
  515 mm
  560 mm

  Vælg den variant du ønsker i menuen til højre.

  Emblem eller logo?
  På denne pokal har du mulighed for vælge et logo eller aktivitetsemblem. Vælg mellem mange forskellige aktivitetsemblemer, f.eks. fodbold, golf eller badminton. Alle emblemer som passer til denne pokal kan du se under ’Aktivitetsemblem / logo’.

  Det er desuden i denne menu, at du også kan vælge eget logo. Vælg eget logo hvis pokalen skal knyttes til et bestemt stævne eller en bestemt klub. Eget logo giver dig desuden flere valgmuligheder i forhold til motivet på toppen af pokalen. Vælger du eget logo vær da opmærksom på opstartsgebyret på kr. 100,00.

  Derudover skal du huske at uploade det ønskede motiv i en ai eller eps fil under ’Upload eget logo’.

  Gravering – centreret opstilling

  Teksten på sokkelskiltet bliver centreret, medmindre at du ønsker andet. Ønsker du, at teksten bliver venstre eller højre justeret noterer du dette i kommentarfeltet ved checkout.

  Gør brug af vores ekspertise

  Er du tvivl om noget? Så kontakt os endelig. Vores personale har flere års erfaring med vores kerneområder, så de er super komptente og sidder klar til at give dig den bedste service. 

  Ring på 70 27 41 11 eller skriv på info@jef.dk. 

 • Vægt 1.130,00 - 2.052,00
  Højde 510, 585, 640
  Farve Sølv & guld
  Bredde 210, 230, 260
  Materiale Marmor
  Leveringstid 2 - 3 dage