Specialfremstilling af medaljer, statuetter og emblemer

Hos Jydsk Emblem Fabrik A/S er vi mestre i at skabe personlige og unikke produkter, der fortæller din historie.

Vi guider dig igennem hele processen fra start til slut, så du er sikker på at få det produkt, som du har i tankerne. Du får indblik i vores passion for kvalitet og detaljer og så du får lige det produkt du drømmer om.

Vores specialfremstillingsservice strækker sig over et bredt spektrum af produkter, blandt andet medaljer, navneskilte, emblemer og meget mere.

Vores dygtige grafikere kan forvandle dine idéer og visioner til håndgribelige, mindeværdige præmier og produkter. Vi tilbyder både hjælp professionel hjælp til at tegne medaljen fra bunden, tegne den i 3D, fremstille 3D-printet prøver og selvfølgelig fremstille det færdige eksemplar.

Med Jydsk Emblem Fabrik A/S ved roret, er du derfor sikret et produkt, der ikke bare er af høj kvalitet, men også noget, som ingen andre har. 

 

  Vores produkter

  Hos Jydsk Emblem Fabrik A/S tilbyder vi en bred vifte af specialfremstillede produkter, der er skræddersyet til dine behov. Nogle af de mest gængse specialfremstillinger, vi laver, er: 

  • Medaljer
  • Navneskilte
  • Awards
  • Emblemer
  • Muleposer
  • Keyhangers
  • Tasker
  • Jakker
  • Badges
  • Caps
  • Halsedisser

  Vores medaljer er skabt med stor præcision og øje for detaljen. Medaljer er det perfekte valg til at hædre præstationer og skabe varige minder. Emblemer er en unik måde at vise din virksomheds identitet på. Vi kan lave emblemer og medaljer i en række forskellige materialer, herunder tekstil, træ og metal. 

  Pins & Emblemer

  Vi har et væld af forskellige muligheder, når det kommer til pins, emblemer, stofmærker og meget mere. Hos os er det kun fantasien, som sætter grænser og du kan vælge mellem specialfremstillinger og standardløsninger.

  Det giver dig god mulighed for at finde netop de pins, der passer til dine behov. 

  Med vores standardløsninger, printer vi direkte på en foruddefineret form. I kan frit vælge hvilket logo eller symbol I ønsker printet. 

  Ønsker I derimod en pin eller emblem, som er skåret efter jeres logo eller et andet motiv, skal I vælge en specialfremstilling. Her producerer vi emblemet efter jeres ønske. 

  Vi sidder altid klar til at guide jer igennem processen eller til at spare med jer, så I får netop det emblem eller pin, som I har i tankerne. 

  Navneskilte er en essentiel del af enhver virksomheds branding. Vores navneskilte kan også laves i forskellige materialer, og vi kan også tilpasse designet til at matche din virksomheds farver og logo. 

  Awards og statuetter er en fantastisk måde at anerkende exceptionelle præstationer på. Vores awards kan specialfremstilles i både træ, glas og metal, og kan designes til at afspejle den præstation, de hædrer. 

  Vi tilbyder også specialfremstilling af poser, keyhangers, tasker, jakker, badges, caps og halsedisser. Disse produkter kan laves i en række forskellige materialer, for eksempel tekstil og plast. De er perfekte til at fremvise din virksomheds brand og skabe en sammenhængende visuel identitet.

  Ovenstående liste er bare et udpluk af, hvad vi kan lave til dig. For rent faktisk kan vi skabe det hele. Så kontakt os i dag, hvis du har en idé til et andet produkt, der ikke er nævnt her. 


  Sådan foregår processen med en specialfremstilling typisk

  Når det kommer til specialfremstillinger, så er vores proces lige så unik som vores produkter. Oftest starter det med, at du sender os dine idéer til et specifikt produkt, og herefter tager vi en snak, hvor vi lytter til dine ideer og lærer om dine behov. Vi ønsker nemlig at forstå din vision, så vi kan omsætte den til et produkt, der overgår dine forventninger.

  Efter vores indledende samtale går vores dygtige grafikere i gang med at skitsere designudkast. Vi arbejder tæt sammen med dig i denne fase for at sikre, at designet lever op til din vision. Vi justerer og finpudser designet, indtil du er fuldt ud tilfreds.

  Når designet er godkendt, går vi i gang med fremstillingen. Vi anvender kun de bedste materialer og den nyeste teknologi til at sikre, at det færdige produkt er af højeste kvalitet. Vi overvåger nøje hver fase af fremstillingsprocessen for at sikre, at hvert produkt lever op til vores høje standarder.

  Kontakt os i dag for at starte processen.


  Hvorfor vælge Jydsk Emblem Fabrik A/S? 

  Hos Jydsk Emblem Fabrik A/S har vi mange års erfaring i branchen, og vi har opbygget en solid viden om, hvordan man skaber unikke produkter, der skal passe til forskellige typer af virksomheder, klubber, foreninger og shows. Vi lægger stor vægt på detaljerne og arbejder hårdt for at sikre, at hvert produkt vi fremstiller, lever op til vores kunders forventninger.

  Et godt eksempel på vores dedikation til kvalitet og kundetilfredshed er vores samarbejde med Royal Run, hvor de skulle bruge specialfremstillede medaljer til det årlige løb. Med vores erfaring og evne til at levere høj kvalitet, var vi nemlig deres oplagte valg. Vi lyttede til Royal Runs ønsker og behov og designede medaljerne med stor opmærksomhed på detaljerne. Resultatet var unikke, mindeværdige medaljer, der afspejlede løbets ånd. 

  Royal Run er blot et af mange eksempler på, hvordan vi Jydsk Emblem Fabrik A/S kan tilpasse vores produkter til vores kunders specifikke behov. Skal vi også hjælpe dig? Kontakt os med dine idéer, så vi sammen kan skabe produkter, der passer specifikt til dig.