Tryk

  Ønsker du at få tryk på tøj som t-shirts, skjorter eller anden beklædning til at markedsføre din virksomhed? Søg hjælp fra Jydsk Emblem Fabrik A/S. Uanset om det er til dine ansatte, til en speciel begivenhed eller til udvalgte forretningspartnere, kan tøj og andre beklædningsgenstande hjælpe med at markedsføre din virksomhed.

  Jydsk Emblem Fabrik A/S fremstiller tryk til dig og din virksomhed

  Hos Jydsk Emblem Fabrik A/S er vi specialister i profilbeklædning og reklameprodukter. Med vores omfattende viden og brede sortiment, kan vi skabe en løsning, der passer perfekt til dig. Ønsker du at få dit logo, firmanavn eller slogan trykt på tøj eller tilbehør? Vi har alt -  både poloer, t-shirts, skjorter, fleece og sweatshirts. Sortimentet indeholder også jakker, forklæder, caps og huer. Vores poloer og t-shirts er også tilgængelige i både almindelig og økologisk bomuld.

  Har du en speciel idé til et tryk? Vi er klar til at rådgive dig om de bedste muligheder for dit brand, herunder den optimale placering af tryk på tøjet. Hvis du har specifikke idéer eller ønsker – måske i form af at designe t-shirts med et unikt tryk, så tøv ikke med at kontakte os. Vores dygtige grafiker kan helt sikkert vejlede dig.

  Forskellige metoder til tryk

  Tryk på tøj giver dig mulighed for at skabe dit eget design, hvilket gør hvert stykke beklædning unikt. Det vil både hjælpe med at markedsføre din virksomhed, men også gøre det lettere at skelne dine ansatte fra mængden på messer og events. Dit tryk kan være et logo, firmanavn eller noget helt tredje og unikt, der repræsenterer din virksomhed.

  Hos Jydsk Emblem Fabrik A/S tilbyder vi en række trykteknikker, såsom: 

  • Sublimationstryk
  • Transfertryk
  • Tekstiltryk
  • Brodering 
  • UV-Tryk
  • Tampon-/lasertryk 

  For beklædningsgenstande vil det oftest være transfertryk eller tekstiltryk, der anvendes, og her afhænger valget af tryk både af det valgte tøjstykke, antallet af dele der skal have påtrykt et motiv, samt hvilket materiale det drejer sig om.

  Du kan læse mere om hvordan tryk på tøjet udføres og de forskellige metoder i vores blog artikel

   Hvorfor få tryk på dit tøj?

   Som nævnt kan beklædning med tryk både fungere som en form for uniform, men det kan også være et effektivt værktøj til markedsføring og promovering for virksomheder. Hvis du skal bruge beklædningen som en del af en promoveringsstrategi, så bør du både overveje, hvilke farver der vælges og hvordan logoet skal placeres. Det er naturligvis helt op til dig hvordan og hvorledes trykket kan passe ind i jeres brand-guideline.

   Det kan være udfordrende at vælge mellem de forskellige designs, og hvordan motivet skal placeres. Vi har derfor også forsøgt at gøre det så nemt for dig som muligt. Under hvert beklædningsstykke kan du nemlig se de forskellige muligheder af farver og hvor trykket kan placeres. Der er også mulighed for broderi, hvilket er et godt alternativ til tryk på tøjet, og kan være en mere diskret måde at promovere virksomheden. Særligt hvis broderiet er i samme farve som tøjet. 

   Hos Jydsk Emblem Fabrik A/S har vi mange års erfaring med beklædning - både til privat brug, som reklameprodukter og også som særlige gaver til forretningspartnere. Vores sælgere kan derfor også hjælpe dig med at finde den eller de dele, som vil passe til dine behov. De kan også hjælpe med placeringen, og om der skal trykkes logo på eksempelvis brystet og firmanavn på skulderen. Mulighederne er mange, så kontakt os idag, og lad os finde de rigtige beklædningsstykker til din virksomhed.

   Få tryk på merchandise eller dit eget tøj 

   Hos Jydsk Emblem Fabrik A/S, tror vi på fleksibilitet og tilpassede løsninger. Så hvis du allerede har det perfekte stykke beklædning eller merchandise, som du ønsker at tilføje dit unikke præg på, så kan vi også sagtens trykke på det. Uanset om det er en favorit t-shirt, en hoodie eller et sæt caps, kan vi hjælpe med at tilføje dit logo, firmanavn eller et unikt design, der repræsenterer dit mærke.

   Men vores trykservice stopper ikke ved beklædning. Vi kan nemlig også hjælpe dig med at få dit brand ud til verden gennem forskellige typer merchandise. Fra kuglepenne og drikkeflasker til tasker og paraplyer, vi kan trykke dit logo eller firmanavn på næsten enhver overflade. Det er en fantastisk måde at øge brandbevidstheden og forblive på toppen af dine kunders sind.

   Kontakt os i dag og lad os hjælpe dig med at bringe dit brand til liv gennem professionelt tryk på tøj og merchandise. Du kan fange os på +45 7027 4111 eller ved at sende en mail på info@jef.dk.