Fodboldstatuette Sølv 310 mm

Varenummer: 18-X80502
Standard salgspris DKK 137,50
DKK 103,13
DKK 82,50 ekskl. moms
 • Fodboldstatuetten – alternativet til en sølvpokal

  Denne statuette er noget helt særligt pga. farven. Idet hele statuetten er sølvfarvet – med undtagelse af et par felter på fodbolden – er denne statuette speciel velegnet som alternativ til en sølvpokal.

  På soklen er det muligt at påsætte et sokkelskilt. Du tilvælger sokkelskilt i menuen ”Sokkeltekst”. Vær opmærksom på tillægsprisen pr. statuette. I menuen kan du se tillægsprisen for printet label og for et graveret sokkelskilt.

  Statuetten fås i flere størrelser:
  160 mm
  190 mm
  230 mm
  270 mm
  310 mm

  Emblem eller logo?
  Selvom statuetten står utrolig flot som den er, kan du gøre den mere personlig ved at tilvælge et emblem – enten aktivitetsemblem eller eget logo. Emblemet vil placeres lige over soklen.
  Se de mange valgmuligheder i menuen ”Aktivitetsemblem / logo”.

  Vælger du eget logo, vær da opmærksom på at vælge dette under ”Aktivitetsemblem / logo” og husk at uploade logoet i en .ai eller .eps fil.

  Derudover skal du være opmærksom på at der kommer et opstartsgebyr når der vælges eget logo – se mere i menuen ”Aktivitetsemblem / logo”.

  Tekst på sokkelskilt
  Teksten på sokkelskiltet vil som udgangspunkt blive centeret. Ønsker du en anden opstilling af teksten noterer du blot dette i kommentarfeltet ved checkout.

 • Leveringstid 2 - 3 dage