Pokal Ålesund 280 mm

Varenummer: 18-1541
 
DKK 147,63
DKK 118,10 ekskl. moms
 •  
Mest populære Sportspræmier
 • Ålesund - Budget Pokal

  Denne sølvpokal har fået navnet Ålesund. For at gøre denne smukke sølvpokal ekstra særlig er den udsmykket med sorte detaljer.

  Pokalen er opkaldt efter den norske by Ålesund. Byen strækker sig over flere øer som er forbundet med broer. I 1700-1800 tallet var byen hjemsted for især sildefiksere og var eksporthavn for bl.a. klipfisk. I dag har Ålesund en alsidig erhvervsstruktur, men fiskeri har stadigvæk en stor betydning for byen.

  Ålesund er en pokal der kan bruges til mange forskellige sportsgrene og begivenheder – den er meget alsidig pga. dens udformning og farve. Pokalen har en lys sokkel der er yderst velegnet til et sokkelskilt. Du kan vælge mellem to typer, se mere under ’Sokkeltekst’. I denne menu finder du desuden tillægsprisen pr. sokkelskilt.

  Emblem eller logo
  Tilvælg et emblem som kan placeres på toppen af pokalen. Vælg mellem forskellige aktivitetsemblemer eller eget logo.  Se muligheder og tillægspriser under ’Aktivitetsemblem / logo’.

  Vælges eget logo vil der komme et opstartsgebyr, dette står udfor eget logo i menuen ’Aktivitetsemblem / logo’. Husk at uploade logo som en ai eller eps fil.

  Pokalen fås i flere størrelser
  280 mm
  300 mm
  330 mm

  Vælg den variant du ønsker i menuen til højre.

  Gravering – centreret opstilling
  Tilvælges et sokkelskilt, vær da opmærksom på at teksten bliver centreret hvis ikke andet oplyses. Ønsker du en anden opstilling noter du dette ved checkout. Det kan f.eks. være hvis teksten skal venstre stilles.

  Materiale:

  Forkromet metal

  Størrelser:

  280, 300 og 330 mm

  Sokkelskilt:

  Ja – vælg mellem to typer

  Emblem/logo:

  Ja

  Gravering:

  Ja – centreret som standard,
  angiv anden opsætning i kommentarfeltet ved checkout

  Gør brug af vores ekspertise

  Er du tvivl om noget? Så kontakt os endelig. Vores personale har flere års erfaring med vores kerneområder, så de er super komptente og sidder klar til at give dig den bedste service. 

  Ring på 70 27 41 11 eller skriv på info@jef.dk

 • Vægt 298,00 - 540,00
  Højde 280, 295, 330
  Farve Sølv
  Bredde 70, 80, 90
  Materiale Marmor
  Materiale: Sokkel Marmor
  Forening DGI