Pokal Næstved 290 mm Guld

Varenummer: 20-1941
 
DKK 113,96
DKK 91,17 ekskl. moms
 •  
Mest populære Sportspræmier
 • Næstved - Budget stor

  Pokal i et moderne design opkaldt efter vestsjællands hovedstad Næstved. Pokal kommer på en lille sokkel hvorpå der kan påsættes et graveret sokkelskilt. Pokalen kan fås i gul, sølv og bronze. Pokalen er 290 mm høj. Pokalen kan også fås i 190 mm. 

  Emblem eller logo?
  På toppen af pokalen kan der påsættes et emblem, hvilket er en god måde at gøre pokalen mere unik eller til at vise at pokalen er til f.eks. førstepladsen. Vælg mellem flere forskellige aktivitetsemblemer – se udvalget under menuen ’Aktivitetsemblem / logo’.

  I denne menu kan du også vælge eget logo. Denne løsning er oplagt til dig som gerne vil have klubbens logo på pokalen eller en hovedsponsor.

  Vær opmærksom på at der kommer et opstartsgebyr på kr. 100,00 ved valg af eget logo. Logoet uploades som en ai eller eps fil under ’Upload eget pokal logo’

  Pokalen fås i flere varianter gul, sølv eller bronze. 

  Vælg den variant du ønsker i menuen til højre.

  Gravering – centreret opstilling
  Teksten på sokkelskiltet vil, som udgangspunkt, blive centreret. Ønskes en anden opstilling oplyses dette ved checkout i kommentarfeltet.

  Er du tvivl om noget? så kontakt os endelig. Vores personale har flere års erfaring med vores kerneområder, så de er super komptente og sidder klar til at give dig den bedste service. Gør brug af vores ekspertise

  Ring på 70 27 41 11 eller skriv på info@jef.dk. 

 • Vægt 632,00 - 646,00
  Højde 290
  Farve Guld, Sølv, Bronze
  Bredde 120
  Dybde 120
  Materiale Marmor
  Forening DGI