Vandrepokal Kobber 295 mm

Varenummer: 4372
 
DKK 356,13
DKK 284,90 ekskl. moms
 •  
Mest populære Sportspræmier
 • Kobber - Vandrepokal

  En pæn og anseelig vandrepokal, som kan holde til at blive taget med til mange kampe i mange år. Fremstillet i aluminium med en solid marmorsokkel, er den velegnet til påsætning af et flot skilt. Vælg mellem to typer af skilte - tilføj tekst og vælg type under ’Sokkeltekst’.

  Teksten som du ønsker indgraveret på pokalens kop indtastes under ’Gravering på pokal koppen’. Prisen er inkl. 30 tegn. Ønskes der flere tegn, bedes du kontakte os.

  Emblem eller logo?
  Vandrepokalens flotte detaljer gør at den står flot som den er, men du kan gør den endnu mere speciel med et emblem på toppen af pokalen. Vælg mellem flere aktivitetsemblemer og find den som passer til den pågældende sportsgren. Se muligheder og tillægspriser under ’Aktivitetsemblem / logo’.

  En mulighed du finder under ’Aktivitetsemblem / logo’ er eget logo. Eget logo giver dig mulighed for at præge pokalen på en måde du ikke kan med aktivitetsemblem. Det kan være logoet for turneringen eller hovedsponsorens logo der skal præge toppen.

  Vælges eget logo kommer der et opstartsgebyr som dækker omkostningerne ved udarbejdelse af ét layout. Se mere i menuen til højre. Husk, logo uploades som en .ai eller .eps fil. Vi kan mod betaling hjælpe med rentegning af logoet. 

  Pokalen fås i flere størrelser
  295 mm
  325 mm
  365 mm
  395 mm
  440 mm

  Vælg den variant du ønsker i menuen til højre.

  Gravering – centreret opstilling
  Der er her tale om teksten på sokkelskiltet. Teksten vil som udgangspunkt blive centreret. Ønsker du en anden opstilling, f.eks. venstre justeret tekst, noter du dette i kommentarfeltet ved checkout.

  Se alle vandrepokaler

  Materiale:

  Aluminium

  Størrelser:

  295, 325, 365, 395 og 440 mm

  Sokkelskilt:

  Ja – vælg mellem to typer

  Emblem/logo:

  Ja

  Gravering:

  Ja – centreret som standard,
  angiv anden opsætning i kommentarfeltet ved checkout

  Gør brug af vores ekspertise

  Er du tvivl om noget? så kontakt os endelig. Vores personale har flere års erfaring med vores kerneområder, så de er super komptente og sidder klar til at give dig den bedste service. 

  Ring på 70 27 41 11 eller skriv på info@jef.dk. 

 • Vægt 500,00
  Højde 295, 325, 365, 395, 440
  Farve Sølv & guld
  Brand Jydsk Emblem Fabrik