1 2 3 Golden Line - Sølv 130 mm

Varenummer: FG152
 
DKK 112,50
DKK 90,00 ekskl. moms
 •  
Mest populære Statuetter
 • Statuetten til 1., 2. eller 3. pladsen

  Statuetten findes både i en udgave til 1. pladsen (her er hele statuetten farvet gylden), til 2. pladsen (her er statuetten sølvfarvet, men har stadigvæk den gyldne laurbærkrans) og til 3. pladsen (her er det meste af statuetten farvet bronze). Statuetten er meget neutral, hvilket gør at den kan bruges til alle sportsgrene hvor der tildeles præmie til 1., 2. og 3. pladsen.

  Som på de øvrige statuetter i vores Golden Memory Line serie afrundes statuetten af en sokkel. Denne sokkel gør det muligt at påsætte et sokkelskilt.
  Du tilvælger sokkelskilt i menuen ”Sokkeltekst”. Vær opmærksom på tillægsprisen pr. statuette. I menuen kan du se tillægsprisen for printet label og for et graveret sokkelskilt.

  Emblem eller logo?
  Tilpas statuetten til din sportsgren med et aktivitetsemblem eller et emblem med eget logo – f.eks. klublogoet.
  Se de mange valgmuligheder af aktivitetsemblemer i menuen til højre. Under ’Aktivitetsemblem / logo’ kan du også vælge eget logo, hvilket gør statuetten endnu mere unik.

  Vælger du eget logo, vær da opmærksom på at der kommer et opstartsgebyr og husk at uploade logoet i en .ai eller .eps fil. 

  Tekst på sokkelskilt                  
  Teksten på sokkelskiltet vil som udgangspunkt blive centeret. Ønsker du en anden opstilling af teksten noterer du blot dette i kommentarfeltet ved checkout.

  Størrelse?
  Statuetten målrettet 1. pladsen er 140 mm høj
  Statuetten målrettet 2. pladsen er 132 mm høj
  Statuetten målrettet 3. pladsen er 121 mm høj

 • Vægt 244,00 - 272,00
  Højde 135, 130, 120
  Farve Guld, Sølv, Bronze
  Bredde 90
  Dybde 30
  Materiale Resin
  Materiale: Figur Resin
  Materiale: Sokkel Resin
  Leveringstid 2 - 3 dage
  Forening DGI
  Brand Jydsk Emblem Fabrik