Udstillings- og messeudstyr

Med det rigtige udstyr og set-up til den næste messe eller udstilling sikrer du ikke kun stor opmærksomhed, men også genkendelighed. Hos Jydsk Emblem Fabrik tilbyder vi en lang række af forskellige udstillings- og messeartikler, som hjælper dig eller dit firma med at opnå mest mulig synlighed og fremhæve dit budskab for flest mulige folk

Skil dig ud med det perfekte messeudstyr

Messer og udstillinger er den perfekte anledning til at skabe nye forbindelser og møde kommende kunder. Men du er langt fra alene om at tiltrække kundernes opmærksomhed. Derfor er det alfa omega, at din messestand skiller sig ud fra mængden og formår at skabe blikfang som ingen andre. 

Hos Jydsk Emblem Fabrik har vi alt i messeudstyr, som kan blive tilpasset til netop din virksomhed, og det budskab du ønsker at fremhæve. Her kan du opleve et stort og bredt udvalg af:

  • Roll-ups
  • Bannere
  • Plakater
  • Skilte
  • Beachflag
  • Valgplakater

Det er langt fra kun til messer og udstillinger, du kan anvende få gavn af at have roll-ups, beachflag og bannere sat op. Du kan også bruge de forskellige messeartikler til at vise potentielle kunder vej til din butik, sætte fokus på din kampagne eller kommunikere din virksomheds værdier til besøgende. Du kan for eksempel have en roll-up stående i receptionen med din virksomheds slogan, vigtige informationer til besøgende eller noget helt tredje. Mulighederne er bestemt mange. Det handler blot om at se dem.


 

Vis dig frem alle steder med udstillings- og messeudstyr

Ønsker du at nå en bredere målgruppe med dit budskab? Du kan bruge vores bannerne både udendørs og indendørs. Vores PVC- og MESH-banner kan uden problemer hænge udenfor i alt slags vejr og er ideelle at anvende til et større reklameopslag på blandt andet bygninger og stilladser. Det er en effektiv måde, hvorpå du kan øge synligheden og skabe opmærksomhed omkring din virksomhed eller dit budskab blandt en bredere målgruppe.

Hos os er du altid i gode hænder, når du eksempelvis skal bruge et imponerende banner til at skabe opmærksomhed. Vi har stor erfaring med produktion af specialdesignede bannere og er fast leverandør af samtlige bannere til Musikhuset i Aarhus, Aarhus Festuge og mange andre store events.

Din erfarne partner indenfor messeudstyr og meget mere

Hos Jydsk Emblem Fabrik har vi stor erfaring med alle former for promotion og tryksager til virksomheder, foreninger og events, for blot at nævne nogle af de mange forskellige løsninger, du finder hos os. Ja, rent faktisk har vi hjulpet vores kunder helt siden 1886, og vi er også klar til at hjælpe dig med at skabe en gennemført udstillings- eller messestand.

Du kan desuden få lavet specialdesignede reklameartikler, tryksager såsom visitkort samt meget andet med dit logo eller et bestemt budskab på, som du kan dele ud på messeudstillingen. 

Altid dedikeret service og professionel rådgivning

Fandt du ikke lige den løsning, du havde i tankerne? Så kan du altid ringe til os på tlf. +45 70 27 41 11 eller skrive til info@jef.dk. Her sidder vores dygtige medarbejdere klar til at hjælpe dig med specialiseret rådgivning og besvare alle dine spørgsmål og eventuelle forespørgsler. Så er du sikker på at finde den ideelle løsning til netop din messestand.