Træmedalje - Cykling

Varenummer: 2020-V46
 
DKK 56,25 / Stk.
DKK 45,00 ekskl. moms
 •  
 • Træmedalje - Cykeldesign

  Hos Jydsk Emblem Fabrik A/S har vi et stort udbud af træmedaljer med et standarddesign, som passer til en masse forskellige sportsgrene og stævner.

  Her får du en træmedalje i et design som passer godt til et cykelløb eller stævne. 

  Medaljen er skåret i FSC®-certificeret træ og har en størrelse på 70 mm i diameter.  

  Medaljebånd 

  Husk at vælge bånd til din medalje. I drop-down menuen kan du vælge mellem alle vores standard-bånd. Her er et stort udvalg af fine bånd med forskellige farvesammensætninger. 

  Gravering 

  På medaljen kan du selv bestemme hvad der skal stå. Dermed kan man nemt personliggøre medaljen alt efter hvad den skal bruges til. Om det så er et stævne, en cykeltur med familien eller noget helt tredje. 

  På denne medalje er der mulighed for to graveringslinjer. 

  Ønsker du at specialdesigne din egen træmedalje? 

  Hos Jydsk Emblem Fabrik A/S er vi eksperter i specialdesignede sportspræmier, som eksempelvis medaljer og awards. Der er unikke designmuligheder med en træmedaljer, hvor det kun er din egen fantasi, som sætter grænser. Kontakt os for at høre mere om dine muligheder. 

  Brug for hjælp?

  Har du spørgsmål eller ønsker du måske at specialdesigne din egen medalje? Vores personale besidder en stor ekspertise og har et tårnhøjt serviceniveau, så ring eller skriv endelig til os på 70 27 41 11 eller info@jef.dk.

 • Vægt 12
  Farve Lyst træ
  Materiale Finér
  Leveringstid 2 - 3 dage
  Sportsgren/event Cykling
Købt sammen med denne vare
Mest populære Træmedaljer