Træmedalje - Halvmarathon

Varenummer: 2020-V36
 
DKK 56,25 / Stk.
DKK 45,00 ekskl. moms
 •  
 • Træmedalje - Halvmarathon Medalje 

  Arrangér dit eget halvmarathon. Hvis du ikke har mulighed for at deltage i et halvmarathon, hvorfor så ikke arrangere det selv? Du bestemmer selv datoen, ruten og tempoet. Så sørger vi for præmien. 

  Her får du en klimavenlig træmedalje i et flot design. 

  Medaljen er skåret i FSC®-certificeret træ og har en størrelse på 70 mm i diameter.

  Er du på jagt efter Marathon medaljen? Så klik her

  Medaljebånd 

  Husk at vælge bånd til din medalje. I drop-down menuen kan du vælge mellem alle vores standard-bånd. Her er et stort udvalg af fine bånd med forskellige farvesammensætninger. 

  Personliggør din medalje 

  I graveringsmenuen kan du personliggøre din medalje. Du bestemmer selv hvad der skal stå. Det kan eksempelvis være dit navn, dato eller noget helt tredje. Graveringen placeres på bagsiden af medaljen. Vær opmærksom på, at der på denne medalje er begrænsede muligheder for gravering på bagsiden. Hold det derfor gerne simpelt og kort.

  Der hvor der står "linje 1" på medaljen, som vist på billedet, er der hvor den gravering kommer til at være. 

  Ønsker du at specialdesigne din egen træmedalje? 

  Hos Jydsk Emblem Fabrik A/S er vi eksperter i specialdesignede sportspræmier, som eksempelvis medaljer og awards. Der er unikke designmuligheder med en træmedaljer, hvor det kun er din egen fantasi, som sætter grænser. Kontakt os for at høre mere om dine muligheder. 

  Brug for hjælp?

  Har du spørgsmål eller mangler du hjælp til at gennemføre dit køb? Vores personale besidder en stor ekspertise og har et tårnhøjt serviceniveau, så ring eller skriv endelig til os på 70 27 41 11 eller info@jef.dk.

   

 • Vægt 12
  Farve Lyst træ
  Materiale Finér
  Leveringstid 2 - 3 dage
  Sportsgren/event Løb, Marathon
Købt sammen med denne vare
Mest populære Træmedaljer