Hundetegn

Her finder du et stort udvakg af hundetegn i 3 størrelses-varianter.

Vores hundetegn er særdeles robuste og holdbare. Derfor vejer de måske også en smule mere, end et normalt hundetegn. 

Udvalgte varer

Hundetegn

Hos Jydsk Emblem Fabrik A/S fører vi ikke kun et stort udvalg af emblemer og medaljer, men også et stort og bredt udvalg af forsølvet eller forgyldte hundetegn.

Hvilket materiale skal hundetegnet være i?

Vores udvalg af hundetegn inkluderer hundetegn i forskellige materialer, som messing og stål, samt hundetegn der er er forgyldte og forsølvet. Det giver hvert hundetegn et særligt udtryk og enkle fås også med motiver som flag og smiley. Uanset hvilket materiale du vælger så er du sikker på at få et hundetegn i høj kvalitet og med mulighed for indgravering af navn og kontaktoplysninger. 

De fås alle i flere former alle og hvert tegn fås i tre forskellige størrelser. Vælg for eksempel et rundt hundetegn med 21 mm i diameter eller et kødben i størrelsen 50 x 34 mm. De forskellige størrelser gør det muligt at vælge en der passer til din hund og dermed sikre at tegnet ikke er for stort eller tungt til din hund. De forskellige motiver gør at du kan vælg et motiv der passer til din og din hunds stil. De præcise størrelser på hver enkelt hundetegn kan findes i produktbeskrivelsen. 

Lovkrav omkring hundetegn

I dag er der lovkrav om, at alle hunde, fra de er fire måneder gamle, skal bære et halsbånd med et hundetegn. Tegnet skal have ejerens navn og adresse, enten indgraveret, præget på eller med anden lige så holdbar metode. Ifølge hundeloven skal denne tekst være minimum 2 mm høje og det skal være den fulde adresse og hele navnet på ejeren. Derudover er det også et krav at tegnet er fremstillet i rustfrit metal eller andet materiale af tilsvarende styrke og holdbarhed, for eksempel messing. Da der er krav til højden på bogstaverne, kan det kræve et større hundetegn hvis du har en lang adresse. Er du i tvivl om størrelsen, så sidder vi klar til at hjælpe. Kontakt os her.

Hvis ikke ens hund har et lovpligtigt hundetegn på, kan man risikere at få en bøde i henhold til hundeloven. Husk, det kræver et nyt hundetegn hvis du flytter, da adressen skal matche. 

Hundetegn med gravering

Hos Jydsk Emblem Fabrik A/S har du selvfølgelig mulighed for at tilkøbe gravering på dine hundetegn. Du kan læse mere om gravering her. Vores hundetegn uden motiver giver mulighed for gravering på både for- og bagside. Vi har mange års erfaring med gravering, og vi driver også virksomheden Lasertime, som er specialiseret i gravering.

Hvad skal der stå på hundetegnet? Som nævnt ovenover er det ifølge hundeloven et krav at ejerens navn og fulde adresse er graveret på. Derudover kan det være en klar fordel også at få graveret telefonnummeret på hundetegnet, så du nemt kan blive kontaktet, hvis det skulle ske at din hund er løbet bort. 

Hvorfor købe dit hundetegn hos Jydsk Emblem Fabrik A/S?

Med mange års erfaring indenfor rigtig mange produktkategorier. Herunder sportspræmier, navneskilte, ordensbånd, reklameartikler og meget mere. Vores erfaring med at arbejde med emblemer har givet os et solidt fundament til nu at producere hundetegn af høj kvalitet til en billig pris. 

Hos os kan du altid regne med et højt serviceniveau under hele købsprocessen og når du handler via vores webshop, får du også altid hurtig levering. Brug for mere rådgivning? Du kan finde vores kontaktoplysninger her

 

Mest populære Hundetegn