Pin Skjold forgyldt m hvid emalje rundt

Varenummer: JEF171GE
 
DKK 52,94 / stk.
DKK 42,35 ekskl. moms
 •  
 • Forgyldt logo pin m. hvid emalje

  Logo pin udformet som et buet skjold. Egner sig godt til våbenskjold, men kan også bruges til at fremvise virksomhedens logo på en ny måde. Den adskiller sig fra de øvrige logo pins pga. størrelsen – den er blandt de større logo pins i sortimentet – og pga. formen, som er en anderledes skjold-form med buet bund.

  Den har en størrelse, der giver mulighed for at vise fine detaljer, men uden at den bliver for dominerende på blazeren. Kanten er på denne model guldfarvet, hvilket afgrænser den hvide emalje på en elegant måde.
  Denne pin kan også købes med sølvfarvet kant – klik her.

  Påtrykt logo
  I forbindelse med tryk er det muligt at vælge op til fire farver. Ved valg af tryk tillægges der et opstartsgebyr på 350 kr. Dette gebyr dækker omkostningerne for udarbejdelse af ét layout. 

  Derudover kommer der en tillægspris pr. emblem. Denne tillægsprise afhænger af antal farver og kan ses i menuen ”Tryk af logo”.

  Husk, upload logo som enten en .ai eller .eps fil i menuen til højre. 

  Er du i tvivl om hvad en vektoriseret fil er?


  Tilkøb

  Gør opbevaringen af din logo pin nem ved at tilkøbe en passende æske. Vi har gjort det nemt for dig og fundet de æsker der passer til netop denne størrelse logo pin – se æskerne i menuen ”Vælg æsker”.

  Materiale: Støbt metal, forgyldt og med hvid emalje
  Størrelse: 15 x 13 mm (H x B) 
  Leveringstid: 3 - 5 hverdage efter godkendt layout
  Andet: Der er en minimumsbestilling på 10 stk.
  Tilkøb: Der er mulighed for at tilkøbe et etui eller en æske – se mere i menuen ”Vælg æske”

  Er du i tvivl om dette er den rette logo pin ekspres til dig? Vores medarbejdere sidder klar på telefonnummer +45 70 27 41 11 eller mail  info@jef.dk til at hjælpe og vejlede.

 • Højde 15
  Farve Guld
  Bredde 13
  Materiale Forgyldt metal, Emalje
  Leveringstid 3-5 hverdage
Mest populære Logopins